Haberler

Soğuk Algınlığı Çocuğunuzun Uykusunu Bölmesin

Kış aylarında çocuklarda görülen soğuk algınlığı, anne babaların kabusu oluyor.

Kış aylarında çocuklarda görülen soğuk algınlığı, anne babaların kabusu oluyor.

Breathe Right Çocuklar İçin Burun Bandı, burun hava kanallarını açarak rahat nefes alınmasına yardımcı oluyor, soğuk algınlığına bağlı burun tıkanıklığında anında rahatlama sağlıyor.

Kış mevsiminde anne ve babaların en büyük endişelerinden biri çocuklarının soğuk algınlığı geçirmesi oluyor. Soğuk algınlığına bağlı burun tıkanıklığı, çocuklarda gece uykusunu bölüyor, uykusunu alamayan çocuklar ertesi gün okulda dikkat eksikliği yaşayabiliyor.

Dünyada milyonlarca insanın daha rahat nefes, daha iyi bir uyku için tercihi olan Breathe Right'ın çocuklara özel geliştirdiği Breathe Right Çocuklar İçin Burun Bandı, soğuk algınlığına bağlı burun tıkanıklığı için ideal çözüm oluyor. Breathe Right Çocuklar İçin Burun Bandı, burun hava kanallarını açarak rahat nefes alınmasına yardımcı oluyor, anında rahatlama sağlıyor. Bant, çocukların daha iyi uyuması için ilaç içermeyen, yan etkisiz bir çözüm sunuyor. Ağız yerine burundan nefes alınmasına olanak

vererek horlamayı azaltıyor, miniklerin gece uykuları bölünmüyor.

Tüketici sağlığı ürünleriyle tüm dünyada yaşam kalitesini arttırmak için çalışan GlaxoSmithKline (GSK) güvencesiyle sunulan yeni Breathe Right Çocuklar İçin Burun Bandı ilaç içermiyor, yan etkisi bulunmuyor. 5-12 yaş aralığındaki çocukların hassas ciltlerine uygun şekilde tasarlanan ürün, her gece güvenle kullanılabiliyor. Breathe Right Çocuklar İçin, eğlenceli ambalajı ve tasarımıyla da dikkat çekiyor. Bir kutuda 12 adet burun bandı yer alıyor, kutudaki bantların yeşil ve sarı olmak üzere iki farklı

rengi bulunuyor. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title