Haberler

Sobaya Yanıcı Madde Dökerken Kendilerini Yaktılar; O Anlar Kamerada

Güncelleme:

Gaziantep'te ısınmak için yakılan kömür sobasına dökmek istedikleri yanıcı maddeyi üzerlerine döken 2 kişi, kıyafetlerinin bir anda alev alması ile neye uğradığını şaşırdı.

Gaziantep'in Nizip ilçesinde ısınmak için yaktığı kömür sobasına yanıcı madde döken Ahmet Özel ve yanındaki Mahmut Türkmen'in kıyafetleri tutuştu. Çevredekilerin hortumla su sıkarak söndürdüğü 2 kişi yaralandı, yaşananlar ise güvenlik kameraları ile kaydedildi.

YANICI MADDEYİ KENDİSİNİN VE ARKADAŞININ ÜZERİNE DÖKTÜ

İlçedeki Galericiler Sitesi'nde Çarşamba günü meydana geldi. Bir iş yerinde ısınmak için yakılan kömür sobasına Ahmet Özel tarafından yanıcı madde döküldü. Bu sırada sobanın parlaması ile panik yaşayan Özel, yanıcı maddenin bir kısmını yanlışlıkla kendi üstüne ve yanındaki Mahmut Türkmen'in üstüne döktü.

VÜCUTLARINDA AĞIR YANIKLAR OLUŞTU

Kıyafetleri alev alan ve yanmaya başlayan Özel kendini dışarı atarak üzerindeki kıyafetleri çıkaramaya çalıştı. İş yeri sahibi Mustafa Türkmen ise hortumla yanan Özel ve oğlu Mahmut Türkmen'i söndürdü. Vücudunda ağır yanıklar oluşan Özel ve Türkmen olay yerine çağrılan ambulanslarla Nizip Devlet Hastanesi'ne götürüldü. İlk müdahalesi yapılan yaralılardan Ahmet Özel, hayati tehlike nedeniyle si bulundolduğu gerekçi ile Gaziantep'e sevk edildi. Türkmen ise tedavisinin ardından taburcu edildi.

OLAY ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Yaşananlar ise işyerinin güvenlik kamerası ile kaydedildi. Görüntülerde Ahmet Özel'in yanarak kendini dışarı atması, alevler içindeki adamın hortumla söndürülmesi yer alıyor. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Özel Gaziantep Haberler

500

Yorumlar (7)

hüsnü:

cehennem de itfaiye de yok su da yok. yanmak ne acı

4
4
yanıtYanıtla
sdfg:

Onu sen düşün birader. Bizi pek ilgilendirmiyor.

yanıt1
yanıt2
Cevap:

Öyle bir yer varsa tabi.

yanıt0
yanıt2
insan düşünen hayvandır:

sizin gibi saf salakları ve vicdan yoksunu ahmakları anca bu korku biraz adam edebilir diye düşünmüşlerdir, tobi o yıllarda bilim bu kadar ileri değildi teorinin sığ olma sebebi bu zaten, sen inanabilirsin sakıncası yok hatta yararı var cahil insan korku olmazsa çok tehlikelidir.

yanıt0
yanıt0
tırcı osman:

yanıyosun Fuat abi, yürü bakalım şimdi Marmaraya

1
5
yanıtYanıtla
....:

kes la takoz kafalı

yanıt0
yanıt0
ehue:

arkadaşlar öyle olur olmaz her yerde cennet cehennem yok demeyin, bazılarını frenleyen tek şey bu !

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title