Haberler

Arazi sulama kavgasında kurşunlar konuştu, baba ile oğul hayatını kaybetti! Görgü tanığı diğer evlat gözyaşlarına boğuldu

Güncelleme:

Sivas'ta akraba olduğu öğrenilen iki aile arasında çıkan arazi sulama tartışması, bir süre sonra kavgaya dönüştü. Yaşanan kavga sırasında yanında av tüfeği olan Selami A., Mustafa Yıldırım ile oğlu Murat Yıldırım'a ateş etti. Yaralı baba ile oğlu olay yerinde hayatını kaybederken, yaşananlara şahit olan Mustafa Yıldırım'ın diğer oğlu ise gözyaşları içerisinde babası ve ağabeyine pusu kurulduğunu söyledi.

Sivas'ın Yıldızeli ilçesine 15 kilometre uzaklıktaki Karacaören köyü Çiğilözü mevkisinde meydana gelen olayda, ağaç budayan Mustafa Yıldırım ve oğlu Murat Yıldırım ile aynı yerde arazileri bulunan Selami A. ve kardeşi Ömer A. arasında ağaç sulama nedeniyle tartışma çıktı.

Arazi sulama kavgasında kurşunlar konuştu, baba ile oğul hayatını kaybetti! Görgü tanığı diğer evlat gözyaşlarına boğuldu

AV TÜFEĞİYLE BABA VE OĞLUNA ATEŞ ETTİLER

Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle Selami A., yanında bulunan av tüfeği ile Mustafa ile oğlu Murat Yıldırım'a ateş etti. Köylülerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı baba-oğul, sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.Olay sonrası gözaltına alınan 2 kişinin ardından bölgede bulunan Enes A. da yakalandı. Gözaltı sayısı, 3'e yükselirken, şüphelilerin jandarmadaki sorgusu sürüyor.

DİĞER OĞLU OLAYI GÖZYAŞLARIYLA ANLATTI

Olay sırasında bölgeye yakın bir tepede bulunan ve kavgaya şahit olan Mustafa Yıldırım'ın diğer oğlu Bekir Yıldırım gözyaşlarıyla yaşananları anlattı. Bekir Yıldırım, babası ve ağabeyine pusu kurulduğunu öne sürdü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Yıldırım Murat Yıldırım Bekir Yıldırım Yıldızeli Haberler

500

Yorumlar (2)

müdür :

EEE KİM KAZANDI ŞİMDİ. CAHİLLİK DİZ BOYU. 2 Sİ TOPRAĞA KALANLAR HAPSE YETİM KALAN BİR SÜRÜ ÇOCUK. SONUÇ : ZEKA SIKINTISI.

39
2
yanıtYanıtla
Theo:

Müdür biz insan değilizki yolda birine selam versen kurşun yersin,ölendemi suç öldürendemi

yanıt20
yanıt2
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title