Haberler

Şişli'de Kız Arkadaşıyla Yürüyen Kişi Silahlı Saldırıya Uğradı

Güncelleme:

Şişli'de bir kişi, kız arkadaşıyla yürüdüğü sırada uğradığı silahlı saldırıcı sonucu yaralandı. Saldırgan olay yerinden kaçarken, polis ekipleri şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Şişli'de bir kişi, yolda kız arkadaşıyla yürüdüğü sırada uğradığı silahlı saldırıcı sonucu yaralandı.

Alınan bilgiye göre, dün akşam saatlerinde Kuştepe Çiğdem Sokağı'nda kız arkadaşıyla yürüyen S.G'ye arkasından yaklaşan bir kişi silahla ateş etti. S.G. bacağından yaralanırken saldırgan koşarak olay yerinden uzaklaştı.

Yaralı, sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılırken polis ekipleri olaya ilişkin çalışma başlattı.

Saldırının S.G'nin kısa süre önce tartıştığı S.A. tarafından gerçekleştirildiğini belirleyen ekiplerin, şüpheliyi yakalamaya yönelik çalışması sürüyor.

Bu arada, silahlı saldırı anı çevredeki bir binanın güvenlik kamerasınca kaydedildi. Görüntüde, kız arkadaşıyla yürüyen S.G'ye arkasından yaklaşan bir kişinin ateş açıp kaçması, kadının da kaçan şüpheliyi yakalamak için koşması yer alıyor.

Kaynak: AA / Güncel

Şişli 3.Sayfa Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonda en zor dönem bitti, artık düşüş göreceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonda en zor dönem bitti, artık düşüş göreceğiz

Hakkari'de bir manav üzerinde 'Allah' yazan karpuz buldu

Hakkari'de bir manav üzerinde 'Allah' yazan karpuz buldu

Seçime saatler kala Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a tarihi çağrı

Seçime saatler kala Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a tarihi çağrı

Bakmadan Geçme

Pazar günü kargolar açık mı 2024? Pazar günü kargolar saat kaça kadar açık, kaça kadar dağıtım yapıyor? Emekli maaşı bayramdan önce yatacak mı 2024? Emekli maaşı bayramdan önce ödenecek mi? Gamze Özçelik evli mi? Gamze Özçelik kiminle evli, eşinin adı ne? Muharrem Akkuş yaşıyor mu? Muharrem Akkuş öldü mü, neden öldü? Muharrem Akkuş ölüm sebebi ne? Hepsijet Pazar günü çalışıyor mu? Hepsijet Pazar günü kaça kadar çalışıyor? TYT'ye girmeden AYT'ye girilir mi? TYT sınavına girmeyenler AYT sınavına girebilir mi? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 8 HAZİRAN 2024: Kurban Bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Portekiz - Hırvatistan maçı hangi kanalda, saat kaçta? Portekiz - Hırvatistan maçı nereden izlenir? Yalı Çapkını Seyran ölecek mi? Yalı Çapkını Seyran diziden ayrılacak mı, çıkacak mı? KPSS ortaöğretim başvuruları ne zaman? KPSS ortaöğretim başvuru tarihi ayın kaçında, hangi tarihte? RTÜK kaç üyeden oluşur? Radyo ve Televizyon Üst Kurulu kaç üyedir, nasıl seçilir? TYT İLE ALAN BÖLÜMLER NELERDİR? Hangi bölümler TYT ile alıyor? TYT ile alan bölümlerin puan listesi 2024! 8 Haziran hangi burç? 8 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 8 Haziran tarihi hangi burç olur? YKS TYT Türkçe / yazım kuralı sorusunun cevabı ne? Türk tarihi, park isimleri, resmi heyet, bakan ve meydan büyük mü yazılır? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 8 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda?
YKS'yi 30 saniyeyle kaçırdı, okulun kilitli kapısından çıkışı olay oldu

YKS'yi 30 saniyeyle kaçırdı, okulun kilitli kapısından çıkışı olay oldu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title