Haberler

Şişecam İş Sağlığı Ve Güvenliği Haftası'nı Çalışanlarıyla Kutladı

Güncelleme:

'İş Sağlığı ve Güvenliği (ISG)' haftası olan 6-10 Mayıs tarihleri arasında çeşitli etkinliklere ev sahipliği yaptı.

Şişecam Topluluğu bünyesinde faaliyet gösteren Anadolu Cam San. A.Ş. Yenişehir Fabrikası, Trakya Cam San. A.Ş. Yenişehir Fabrikası, Paşabahçe Cam San. Tic. A.Ş. Kırklareli Fabrikası, Trakya Cam San. A.Ş. Trakya Fabrikası, Paşabahçe Cam San. A.Ş. Eskişehir Fabrikası ve Camiş Ambalaj San. A.Ş. Eskişehir fabrikalarında Topluluk Endüstri İlişkileri Direktörlüğü organizasyonuyla 'İş Sağlığı ve Güvenliği (ISG)' haftası olan 6-10 Mayıs tarihleri arasında çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Hafta boyunca yapılan etkinliklerin biri, Anadolu Cam Yenişehir San. A.Ş. ve Trakya Yenişehir Cam San. A.Ş. fabrikalarında düzenlenen resim yarışmasıydı. "Kişisel Koruyucu Donanımların Önemi" temalı resim yarışmasına tüm fabrika çalışanlarının 6-12 yaş arası çocukları katıldı.

Resim yarışmasının birincisine Tablet PC, ikincisine PSP Oyun konsolu, üçüncüsüne ise 100 TL değerinde hediye çeki ve tüm katılımcılara sertifika verildi. Yarışmaya katılan tüm resimler fabrikalarda sergilendi.

Etkinlikler 7 Mayıs 2013 tarihinde Trakya Cam San. A.Ş. Trakya Fabrikası ve 8 Mayıs 2013 tarihinde Paşabahçe Cam San. Tic. A.Ş. Eskişehir Fabrikası bünyelerinde sergilenen tiyatro gösterimi ile devam etti. İSG Kültürü, önemi ve davranışları konulu fabrika çalışanlarının da katıldığı interaktif oyun çalışanlara sergilendi.

Yine 7 Mayıs 2013 tarihinde Paşabahçe Cam San. Tic. A.Ş. Kırklareli Fabrikası ve 8 Mayıs 2013 tarihinde Camiş Ambalaj San. A.Ş. Eskişehir Fabrikası'nda çeşitli etkinler gerçekleştirildi. 'İş Sağlığı ve Güvenliği' bilinçlendirme anketlerinin yapıldığı etkinlikte çarkıfelek oyunu düzenlenerek, katılımcılara çeşitli ödüller takdim edildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Trakya Bölgesi Paşabahçe Cam Yenişehir Güncel Haberler

MGK sonrası 7 maddelik bildiri: Irak ve Suriye'de terör örgütleri tüm unsurlarıyla bertaraf edilecek

MGK sonrası 7 maddelik bildiri: Irak ve Suriye'de terör örgütleri tüm unsurlarıyla bertaraf edilecek

Olcay Kılavuz Bahçeli'nin danışmanlık görevinden alındı

Olcay Kılavuz Bahçeli'nin danışmanlık görevinden alındı

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Bakan Tekin'den, Kocaeli'de öğretmene saldırıya tepki: Öğretmenlik Meslek Kanunu'nu hayata geçireceğiz

Bakan Tekin'den, Kocaeli'de öğretmene saldırıya tepki: Öğretmenlik Meslek Kanunu'nu hayata geçireceğiz

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title