Haberler

Şırnak'ta kamu görevlisi taciz iddiasıyla darbedildi

Güncelleme:

Şırnak'ta bir kamu görevlisi, evli bir kadını taciz ettiği iddiasıyla kalabalık bir grup tarafından darbedildi. Konuyla ilgili valilikten yapılan açıklamada şahsın hastaneye kaldırıldığı ve olayla ilgili 4 şüphelinin gözaltına alındığını bildirildi.

Şırnak Valiliği, kentte bir kamu görevlisinin taciz iddiasıyla darbedilmesine ilişkin, konuyla ilgili adli ve idari tahkikat başlatıldığını, olaya karışan 4 şüphelinin gözaltına alındığını bildirdi.

KALABALIK BİR GRUP DARBETTİ

Akşam saatlerinde merkeze bağlı Dicle Mahallesi Orman Caddesi üzerinde iddiaya göre alkollü olduğu belirtilen Z.Ç. isimli kamu görevlisi yolda gördüğü evli ve tanımadığı bir kadına arkadan sarıldı. Tacize uğrayan kadın, bağırarak çevredeki vatandaşlardan yardım istedi.

Olay yerinde toplanan vatandaşlar Z.Ç.'yi darbederek yaraladı. Bölgede devriye görevinde bulunan polis ekipleri olaya müdahale ederek, Z.Ç.'yi öfkeli kalabalığın elinden kurtardı. İhbar üzerine adrese sağlık ekipleri sevk edildi. Aldığı darbelerle başında ve vücudunda kırıklar olduğu belirlenen Z.Ç., sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinden sonra hastaneye götürülerek, tedavi altına alındı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Olay sonrası Şırnak Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Konuyla ilgili adli ve idari tahkikat başlatılmış olup, olaya karışan 4 şüpheli gözaltına alınmıştır. Konu Valiliğimizce hassasiyetle ve yakından takip edilmektedir." ifadeleri kullanıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Şırnak Valiliği Güvenlik Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (81)

sultan dursun:

Bu olay tam ne ve ne kadar doğru bilmiyorum ama bu namus konusunda hassas vatandaşlarımız Kendi kız çocuğunu başlık parası için dedesi yaşında ihtiyara verenlere kızını berdel edenlere akrabası ile zorla evlendirenlere kızını çocuk yaşta gelin edenlere kızını dağa kaçırıp teröristlere veren pkk ve yandaşlarına da aynı hassasiyeti gösterselerdi o zaman namus konusunda çok hassas olduklarına daha inandırıcı olurlardı .

653
701
yanıtYanıtla
Harun Ateş:

Tebrik ediyorum. Çok doğru

yanıt320
yanıt154
D:

İddia doğruysa müdahale edenleri tebrik ediyorum.

yanıt344
yanıt74
Sezgin Sezgin:

Sultan Dursun...tekil örneklerden yola çıkıp genelleme yapma...toplumun geneli için sacma sapan yorumlar yapma

yanıt149
yanıt86
Vahit Tutal:

Sen Afganistan’da mı yaşıyorsun ?

yanıt36
yanıt27
Mustafa Yaşar:

İddia yalan. Gezi olayları gibi olaylar başlatma derdindelüer. Burada işi namusa getirip taraftar toplama derdindeler.

yanıt14
yanıt10
ilhan celik:

Yorum atanlar ve beyenenlere bakiyorumda,sanki Asker dü?manliği his ediyorum. Olayin tam olarak ne olduğu belli değil,gerçekden sarkintilikmi var yoksa kamu görevlisi kiz arkadasiyla gezerken abileri tarafindan iftira atip saldiriyami uğradi. Bildiginiz gibi,Güneydogu daki bayanlar Askere ve Polise baya ilgi duyuyorlar.

106
666
yanıtYanıtla
Erol Gergin:

ilhan, bende sizinkilere baya ilgi duyuyorum, yani ailenizdekilere.

yanıt174
yanıt131
Kemal Polatsanlioglu:

Gel sana neler hissettiğimi senin için bizzat yüzüne söylüm vana gel özellikle karektersiz herif ortada namus söz konusuysa orda duracaksın kimse boşuna kimseye iftira atmaz zaten bu uzman çavuşu açığa almışlar sucu olmasa alirmiydilar

yanıt8
yanıt6
engin:

O ne demek memura kız verirler demek daha doğru.Garanti iş devlet çalışanı gibi.Ven bir süre Diyarbakır'da görev yaptım bir tane dediğin gibi ilgi gormedim biraderler.Tip bozuk değil :))))

yanıt5
yanıt1
Tüm 81 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title