Haberler

Kayganlaşan yolda feci kaza! Kızını sınava yetiştirmek isteyen baba öldü, evladı yaşam savaşı veriyor

Güncelleme:

Sakarya'da sabah saatlerinde kızını üniversite sınavına yetiştirmeye çalışan Zafer Kılıç'ın kullandığı cip, kayganlaşan yolda kontrolden çıktı. Araç duvara çarparken Kılıç kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi, kızının ise hayati tehlikesi var.

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde kızını sınava yetiştirmeye çalışan Zafer Kılıç'ın kullandığı cip, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak duvara çarptı. Kazada, sürücü Kılıç hayatını kaybederken, kızı Eslem Nur ağır yaralandı.

SINAVA GİDİYORLARDI

Sabah saatlerinde Akyazı ilçesine bağlı Yeniorman mevkinde kızı Eslem Nur Kılıç'ı, YKS ikinci oturumuna yetiştirmeye çalışan Zafer Kılıç idaresindeki cip, yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkıp duvara çarptı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye, sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Sınav için yola çıkan baba hayatını kaybetti, kızı ağır yaralandı

BABA YAŞAMINI YİTİRDİ, KIZI AĞIR YARALI

Kazada, Zafer Kılıç ve kızı Eslem Nur Kılıç ağır yaralandı. Sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından ağır yaralı baba ve kızı hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı. Baba Kılıç, hastanedeki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti, kızının ise hayati tehlikesi sürüyor. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Sınav için yola çıkan baba hayatını kaybetti, kızı ağır yaralandı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Zafer Kılıç Sakarya Baba 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

sade vatandaş:

trafikte hiç bir zaman acele etmeyin gideceğiniz yere yola çıkarken dakika tutmayın çok daha erkenden yola çıkıp acele etmeden sakince hareket edin gittiğiniz yerde bir süre beklemeniz trafikte acele edip kendinizin ve başkalarının hayatını tehlikeye atmaktan, sıkıntıya sokmaktan çok daha iyidir

112
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title