Haberler

BDP'li Adayın Posterini Yakmaya Çalışanlar Yakalandı

Güncelleme:

Diyarbakır'da BDP'li adayın posterini yakmaya çalışan 2 uzman çavuş ile bir öğretmen yakalandı.

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde BDP'li belediye başkan adayının posterini yakmaya çalıştığı iddiasıyla iki uzman çavuş ile bir öğretmen gözaltına alındı.

POSTERİ YAKMAK İSTEDİLER AMA...

BDP'li belediye başkan adayı Yüksel Bodakçı'ya ait Diyarbakır Caddesi'nde asılı poster iddiaya göre dün gece Silvan Taktik Jandarma Komando Alay Komutanlığında görevli 2 uzman çavuş ile bir öğretmen tarafından yakılmak istendi. Çevredekilerin durumu fark etmesi üzerine şahısların otomobille olay yerinden uzaklaştığı öne sürüldü.

LİNÇ GİRİŞİMİNİ PARTİLİLER ENGELLEDİ

Bindikleri aracın başka bir otomobile çarpması sonucu BDP'lilerce yakalanan 3 kişiyi linç etme girişimine parti yetkilileri engel olurken, olay yerine gelen polis ekipleri şahısları gözaltına aldı.

"GEREĞİ NEYSE YAPILACAK"

Silvan Emniyet Müdürlüğü önünde toplanan bir grup partili slogan atarak olayı protesto etti. Aynı zamanda belediye başkan adayı Bodakçı'nın eşi olan Mehmet Bodakçı, gruba sağduyu çağrısı yaparak "Olayı görenlerin beyanları alınacak. Güvenlik güçleri ne gerekiyorsa o yapılacak" dedi.

İDDİAYI KABUL ETMİYORLAR

Kaymakam Berkan Sönmezay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, olayla ilgili 2'si uzman çavuş, 1'i öğretmen 3 kişinin sorgusunun sürdüğünü dile getirerek, "Şüpheliler iddiayı kabul etmeyip, alkollü olduklarını belirtiyorlar. Güvenlik güçlerimiz, olay yerinin çevresindeki iş yeri ve bankaların kamera görüntülerini inceliyor. Ardından şahıslar adli mercilere sevk edilecek. Kimse vatandaşımızın huzurunu bozamaz, kim olursa olsun taviz vermeyeceğiz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Yüksel Bodakçı Diyarbakır Silvan Politika Güncel Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Bakmadan Geçme

Astrolog şampiyonluk tahminleri 2024! Astrologlar Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak diyor? Milli yasta bankalar açık mı? 21 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Cüneyd öldü mü, intihar mı etti? Kızıl Goncalar Cüneyd diziden ayrıldı mı? 21 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 21 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

500

Yorumlar (6)

dev-genccan12@hotmail.com:

öğretmen senni siyesetle ne işin var git okuluna ders ver asker sende nöbetinin başında dur

16
1
yanıtYanıtla
muratgundi_0102@hotmail.com:

bahanede hazır alkollüydük gidin o zaman kendinizi yakın.alkollüsünüz ya.

12
2
yanıtYanıtla
ahmet hassanpolat.cancan@hotmail.com:

yakalansaydılar varya kimse onları kurtaramazdı

12
1
yanıtYanıtla
SİWEREK ZAZAlazm_61@hotmail.com:

karamanın koyunu sonra çıkar budistin oyunu. gerçekler böyle ortaya çıkar...

8
1
yanıtYanıtla
HAKKARILIhakkkaaah@hotmail.com:

sacma sapan yorumlar!!!! .asker ve polis dunyanin her yerinde asayisten sorumludur. Milliyetcilk yapacaksan, tarafsiz davramayacaksan, kollu kuvetlerine girme, Boyle yapanlari savunmak provokasyon ve ayrimciktir.Hemen gorevden alinmali ve ait olmak istedikleri partiye ye olsunlar

4
0
yanıtYanıtla
dua edindk@nr.net:

Bindikleri aracın başka bir otomobile çarpması sonucu BDP'lilerce yakalanan 3 kişiyi linç etme girişimine parti yetkilileri engel olurken, olay yerine gelen polis ekipleri şahısları gözaltına aldı.

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title