Haberler

Silvan Barajı Şantiyesine PKK Roketli Saldırı Düzenledi

Güncelleme:

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde yapımı devam eden,Silvan Barajı şantiyesine bir grup PKK'lı tarafından roketli saldırı düzenlendi.

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde yapımı devam eden, bölgenin en büyük sulama barajı olma özelliğini taşıyan Silvan Barajı şantiyesine bir grup PKK'lı tarafından roketli saldırı düzenlendi.

15 DAKİKA ÇATIŞMA YAŞANDI

Silvan ilçesi Bayrambaşı mevkiinde yapımı devam eden Silvan Barajı şantiyesine saat 20.30 sıralarında düzenlenen roketli saldırıda, şantiyenin yemekhanesi isabet aldı. Ölen ya da yaralananın olmadığı öğrenilirken, saldırıya güvenlik kuvvetlerinin anında karşılık vermesiyle yaklaşık 15 dakika çatışma yaşandı. Çatışmanın ardından teröristler karanlıktan faydalanarak kaçarken, bölgede operasyonlar devam ediyor.

145 KİLOGRAM BOMBA İMHA EDİLDİ

Ayrıca 2 gün önce Silvan Barajı'na giden yolda emniyet güçleri tarafından 4 büyük tüpün içine hazırlanmış 145 kilogram ağırlığında bomba bulunarak imha edilmişti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Bayrambaşı Diyarbakır Silvan Yerel Yaşam Güncel Haberler

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

AK Parti grubunda gergin anlar! Soylu soru soran muhabirin cep telefonuna müdahale etti

AK Parti grubunda gergin anlar! Soylu soru soran muhabirin cep telefonuna müdahale etti

Binaya asılan 'Allah belanı versin Nurettin' yazılı pankart vatandaşları şaşırttı

Binaya asılan "Allah belanı versin Nurettin" yazılı pankart vatandaşları şaşırttı

Bakmadan Geçme

16 Mayıs hangi burç? 16 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 16 Mayıs tarihi hangi burç olur? Türkiye- Japonya voleybol maçı ne oldu? Filenin Sultanları kazandı mı? #127952 KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 16 MAYIS PERŞEMBE 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 16 Mayıs Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? #128250 MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI İŞÇİ ALIMI KURA ÇEKİMİ 2024! MSB 1829 personel alımı kura çekim sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak? 16 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Resmi Gazete bugün (16 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 16 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 16 Mayıs dün gece deprem mi oldu? 16 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 16 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
Silahlı saldırıya uğrayan Fico'nun sağlık durumu nasıl? Yardımcısı Taraba'dan açıklama var

Silahlı saldırıya uğrayan Fico'nun sağlık durumu nasıl? Yardımcısı Taraba'dan açıklama var

500

Yorumlar (83)

Şivan:

Kürdüm pkk bizim düşmanımız .. Suyumuza bile göz diktiler artık....uyanın soydaşlarım .

59
55
yanıtYanıtla
hasan:

ya kardesim bu pkk guve kurtlere yardim ediyo ya bunlar o milletin su kaynagini kurutmaya calisiyo !! ya kardesim kurtler bu solucanlara inanmayin!

51
36
yanıtYanıtla
resul:

Bir hayalim var. Rize den sivas a,sivas dan antep e bir Turkiye setti kurup barış isteyenleri bizim tarafa toprak isteyenleri diğer tarafa göndermek.sonrada settin diğer tarafini imha etmek.sizce de güzel olmaz mi?

56
14
yanıtYanıtla
O baraj size hizmet:

O baraj baska sehirlere su vermicek kurtlere hizmet etcek kendinize insan gibi davranilmasindan hoslanmayor olabilirsiniz ama orada insanca yasamak isteyen kurtlere saygili olmalisiniz baska milletlere hizmet edip masa olmayin

50
4
yanıtYanıtla
sins:

son çırpınışların pkk

34
14
yanıtYanıtla
T:

ordaki Su İstanbula gitmiyecek , herşey halkın refahı için ama siz bu kafalan daha çok çekersiniz

38
8
yanıtYanıtla
URFA 63:

Adam pkk nin güzergahina: baraj yapıyor bakın yatırım yapıyoruz engelleniyor: diyor fabrika diyip kalekol yapıyor bakın is imkanı sunucaz izin verilmiyor havası yaratiyorlar siz kimi kandiryorsunuz ne fabrikası ne işi güvenlik se git Suriye sınırında karakol yap

9
33
yanıtYanıtla
Turkiye:

Insanlar hayvanlari egitiyor bu esekler yine esek.

39
2
yanıtYanıtla
zozanMobil-ANDROID:

pkk bir Ermeni örgutlenmedir. Kürtlerin dostu değildir. Kürtlerin barajına saldıran kürt olamaz bunlar Ermenilerin köpekleri, Kürtlerin çalışmasını, ekmek yemesini, iş sahibi olmasını, fabrika kurmasını, ekim yapmasını, askere gitmesini istemezler. allahın laneti pkk ve destekçisilerine olsun. ben bir şırnaklı olarak bunlardan tiksiniyorum.bu topraklar kanla alındı başka ücreti yok. avucunuzu yalayın demiyorum. o avucunuzu gövdenizden ayırırız. artık Kürtler uyandı oyuna gelmeyecek benim dedem Çanakkale'de boşuna şehit olmadı. ne üdügü belirsiz bir çakal sürüsünemi bırakacağız bu toprakları sevgi ve saygılarımla...

41
0
yanıtYanıtla
Asker ağa:

pkk niye bu kadar korkak hemen kaçıyor. . Askerle çatışmaya giremiyor. . Askerde çok pkk lı kovaladım. . yakaladığım bir pkk lı altına etmişti. . pkk lı bana dedi ki, '' abicim Türk askerinden çok korkuyoruz o yüzden çatışmaya giremiyoruz''. . kıçına iki tekme attım, ''sonra abi vurma bizi kandırıp kullanıyor pkk'' dedi.

30
10
yanıtYanıtla
Tüm 83 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title