Haberler

Şile'de Şenlik Sokağa Taştı

ŞİLE Belediyesi tarafından bu sene 3'üncüsü düzenlenen 'Anne Sokakta Şenlik Var' etkinliği Üsküdar Caddesi ve Belediye Meydanı'nda sahne aldı.

ŞİLE Belediyesi tarafından bu sene 3'üncüsü düzenlenen 'Anne Sokakta Şenlik Var' etkinliği Üsküdar Caddesi ve Belediye Meydanı'nda sahne aldı. Şile ve çevre ilçelerden çok sayıda minik, ailesiyle etkinliğe yoğun ilgi gösterdi. Her yaştan çocuk düşünülerek düzenlenen etkinlikte; 3 Boyutlu platform, kostüm standı, karikatür atölyesi, slime yapım atölyesi, yüz boyama atölyesi, şile bezi çılgın bebekler atölyesi, rüzgar gülü atölyesi, büyülü gezegen yapım atölyesi, taş boyama atölyesi, seyyar tırmanma duvarı, kil heykel atölyesi, çim adam atölyesi, 3D Roller Coaster, sosis balon atölyesi, minik şefler atölyesi, şile bezi işleme atölyesi, bubble show ve illüzyon gösterisi ile çocuklar eğlenerek el becerilerini geliştirdiler.

"TÜM VATANDAŞLARIMIZLA BİRLİKTE BU ETKİNLİĞİ YAŞIYORUZ"

Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu etkinlikle ilgili şunları söyledi: "Şile'de üç yıldır bu etkinliği yapıyoruz. Bugün çocuklarımızın günü ayrıca bahar bayramı, bu bağlamda tatili fırsat bilen ve tercihlerini Şile'mizden yana kullanan tüm vatandaşlarımızla birlikte bu etkinliği yaşıyoruz."

Belediye Başkanı Can Tabakoğlu, stantları dolaşarak çocuklarla sohbet etti.

- İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Üsküdar Şile Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title