Haberler

Seyyar Satıcılık Yapan Star Adayı X Factor'e Damga Vurdu

Güncelleme:

Kanal D'nin yeni ses yarışması X Factor'e, fırça satarak geçimini sağlayan Ahmet Aslan damga Vurdu.

Yabancı versiyonları büyük ilgi gören ve One Direction dahil müzik piyasasına pek çok yeni ses kazandıran X Factor Star Işığı yarışmanın Türkiye versiyonu dün akşam ilk bölümüyle Kanal D ekranlarında başladı.

4 JÜRİ 12 FİNALİST

X Factor"ün konusunda uzman 4 kişilik jürisi, Türkiye'nin dört bir yanından gelecek olan yarışmacı adaylarını binlerce kişinin önünde dinleyecek ve star ışığı olan 12 yarışmacıyı seçecek. Yarışmacılar "X Factor"e ister tek başlarına isterlerse de gruplarıyla katılarak performanslarını sergileyebilecekler.

FIRÇA SATICISI AHMET ASLAN GECEYE DAMGA VURDU

Emre Aydın, Ziynet Sali, Armağan Çağlayan ve Ömer Karacan'ın jüriliğini yaptığı yarışmanın dün akşam ki ilk bölümüne Adana'dan katılan 25 yaşındaki Ahmet Aslan damga vurdu. Evli ve üç çocuk babası genç star adayı, hem hikayesi hemde gösterdiği performansla büyük beğeni topladı. Fırçalarını da sahneye getiren Aslan dört jürinin hepsinden evet oyu alarak bir sonraki tura geçti.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

One Direction Ahmet Aslan Kanal D Star Magazin Kültür Sanat Güncel Haberler

500

Yorumlar (8)

selcanselcan26@hotmail.com:

süperdi...ağzına sağlık........kürt değil allahtan arap:)

9
24
yanıtYanıtla
bal reklamıgrtgtr3434@hotmail.com:

Bal reklamı kadar yapmacık bi program.ciddiyet hiç yok iğrenççççççççç

17
3
yanıtYanıtla
Mustafa KARAYİĞİTmkarayigit52@gmail.com:

helal olsun sana kardeş herkes senin gibi mert olmalı

15
2
yanıtYanıtla
baldannurcan37@hotmail.com:

bu yarışma programına 5 dakika dayanabildim yarışmacı şarkı söylüyordu jüri kahkahayla gülüyordu insana ve emeğe saygı yok alay etmeyi meşrulaştırmaya çalışıyorlar sanki

14
1
yanıtYanıtla
seyircifgergrtyfgtr3434@hotmail.com:

5 dk tek izledim böle saçma bi yarışma olamz sakın izlemeyin jüriler saçma yapmacık.oyuncu ağlıyor jüri yerini terk edip peşinden gidiyor.tüm jüriler ağlıyor duygu sömürüsü yapıyor kısacası milletin artık yutamayacağı şeyleri yapıyor.mesela acun çok samimidir yapmacık değildir.emre aydının program ortasında birine sana yardımcı olurum demesi bile göz boyama reklam amaçlydı ya izledim biraz bal reklamı gibi geldi o derece yapmacık

13
1
yanıtYanıtla
MİSSUuydu@hotmail.com:

ON NUMARA BİR YORUMDU HELALLL OLSUN KARDEŞİM SANA.

13
0
yanıtYanıtla
ssdf@hotmail.com:

proğram olacak cok dandik olsada bu elemanın bölümü bekelyip izledim adam cok masum ve dogalki bian duygulandım gözlerim doldu..

11
0
yanıtYanıtla
selcanselcan26@hotmail.com:

allah aşkına EMRE AYDIN KİM OLUYORDA JURİ ÜYESİ......

7
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title