Haberler

Seydişehir Belediyesi Eurodesk Temas Noktası'ndan Bilgilendirme Ve Müzik Şöleni

Güncelleme:

AB Bakanlığı Ulusal Ajans Gençlik -Eurodesk Temas Noktası Olan Seydişehir Belediyesi 26 Mayıs'ta Başlayan Avrupa Gençlik Haftası Kapsamında Bilgilendirme ve Müzik Şöleni Gerçekleştirdi.

Seydişehir Belediye Binası önünde yapılan etkinliğe Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat, Askerlik Şube Başkanı Kamil Güngör, İlçe Milli Eğitim Müdürü Necip Şan, Meclis Üyeleri Mümün Kutun, Hulusi Uyar, AB Proje Koordintörü Filiz Şahin, basın mensupları , Eurodesk Gençlik Temsilcileri, Seydişehirli gençler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Seydişehir Belediyesi AB Pro je Koordinatörü Filiz Şahin yaptığı açılış konuşmasında Seydişehir'in 17 Ekim 2013 yılında AB Bakanlığı Ulusal Ajans Gençlik- Eurodesk Temas noktası olarak akredite edilmesiyle başlayan süreçte gerçekleştirdikleri etkinlikleri anlattı. Şahin" 26 Mayıs Avrupa Gençlik Haftasının ilk günü olması nedeniyle Seydişehir Belediyesi Eurodesk Temas noktası olarak bilgilendirme ve müzik şölenini gerçekleştiriyoruz "dedi . Filiz Şahin , Özellikle büyükşehir ve kentlerin yoğun olarak temas noktası olduğu projelendirme çalışmalarında Türkiye'de iki ilçeden biri olan Seydişehir Belediyesi Eurodesk Temas noktasının yaptıkları yoğun çalışmalar, projeler ve Belediyenin sunduğu katkılardan dolayı teşekkürlerini bildiren Ulusal Ajans Türkiye Koordinatörü Serkut Kızanlıklı'nın mesajını iletti. Filiz Şahin ;"Bizler Eurodesk Temas noktası ve irtibat kişisi olarak kazanımdan sonraki süreçleri yönetmekle görevliyiz. Ancak Belediye Başkanımız Sayın Abdulkadir Çat'ın misyonunda gerçekleştirdiği hizmetler olmasa bu projemiz kabul görmezdi. Bu projenin gerçek sahibi Belediye Başkanımız Sayın Abdulkadir Çat'a şahsım ve gençlerimiz adına teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat konuşmasında;"Göreve geldiği günden itibaren Marka Şehir Seydişehir oluşturma vizyonu çerçevesinde sadece bayındırlık hizmetleriyle değil, gençlerimize, yaşlılarımıza, bayanlarımıza,engellilerimize kısacası her kesimden vatandaşımıza , eğitim kurumlarımıza, sosyal ve kültürel yaşamımıza renk katacak çalışmalarımızla vatandaşlarımızın yaşam kalitesini ve standardını yükseltmeye, " İyi Ki Seydişehir'de Yaşıyorum" düşüncesini hissettirmeye çalışıyoruz.AB eğitim Gençlik Merkezi Başkanlığınca Eurodesk Temas Noktası olarak Seydişehir'in Türkiye'de iki ilçeden biri olarak kabul edilmesini çok önemsiyoruz.Gençlerimizin AB tarafından sağlanan imkanlarla eğitimlerini, sosyal kültürel yaşamlarına katkı sağlayacak şekilde tamamlamaları son derece önemli.Bu kapsamda Seydişehirli gençlerimizin ikisinin Seydişehir Belediyesi AB proje Koordinatörlüğümüz nezdinde yürütülen çalışmalarla İngiltere'de yapılacak Müzik Festivalinde ve Polonya'daki projeye kabul edilmesi gençlerimize sunulan bir fırsat olarak değerlendirilmelidir. Seydişehir Belediyesi olarak önemli bir eksikliği gidererek oluşturduğumuz ve başında Sayın Filiz Şahin'in bulunduğu AB Proje Koordinatörlüğümüzün sürdürdüğü çalışmalarla ilçemiz ve gençlerimizin AB Projelerinden faydalanmasına fırsat veren Seydişehir Belediyesi Temas Noktası olması tüzel kişiliğimize ve ilçemizin tanıtımına da önemli katkılar sağlamaktadır. Gerçekleştirdiği çalışmalar için Seydişehir Belediyesi AB Proje Koordinatörü Sn Filiz Şahin'e bu vesile ile teşekkür ediyorum.Gençlerimiz ve halkımızın refahı ve mutluluğu için çalışmalarımız bundan sonra da artarak devam edecektir" ifadelerine yer verdi.

Seydişehir Belediyesi Eurodesk Gençlik Temsilcileri de söz alarak Eurodesk'in kendilerine sağladığı katkıları anlattılar. Seydişehir Belediyesi Eurodesk Temas Noktasının düzenlediği Gençlik Şöleninde genç yetenekler şarkı söylediler.

Seydişehirli gençler Grup Morton'un söylediği birbirinden güzel şarkılarla doyasıya eğlendiler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Abdulkadir Çat Seydişehir Türkiye Güncel Haberler

Tüm bunlar tesadüf mü? Aliyev ile yakınlaşan 3 liderden biri öldü, biri ölümle pençeleşiyor, diğeri de tehdit ediliyor

Tüm bunlar tesadüf mü? Aliyev ile yakınlaşan 3 liderden biri öldü, biri ölümle pençeleşiyor, diğeri de tehdit ediliyor

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 20 Mayıs Pazartesi TV8 Survivor HD izleme linki var mı? ANKA-3 ne işe yarıyor? ANKA-3 seri üretim ne zaman? Kızıl Goncalar canlı izle! 20 Mayıs 2024! NOW TV Kızıl Goncalar 19. bölüm canlı yayın izleme linki var mı? Kızıl Goncalar dizisi nereden izlenir? Hükümet Kadın 2 nerede çekildi? Hükümet Kadın ne zaman çekildi? Hükümet Kadın 2 konusu nedir? Hükümet Kadın oyuncuları kimler? #128250 BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Selahaddin Eyyubi canlı izle! TRT 1 Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 25. bölüm canlı yayın izleme linki Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 20 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 20 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Deja Vu nedir? Psikolojik açıdan Deja Vu'nun nedenleri ve oluşumu 20 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! 20 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
İbrahim Reisi öldü, peki bundan sonra ne olacak? İran'da seçim için takvim belirlendi

İbrahim Reisi öldü, peki bundan sonra ne olacak? İran'da seçim için takvim belirlendi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title