Haberler

Sevgisine Karşılık Vermeyen Kızın Sınıfına Girip Kendisini Vurdu

Muş'un Bulanık İlçesinde Sevdiği Kızdan Karşılık Bulamayan Öğrenci, Sınıfta Arkadaşlarının Gözü Önünde Silahla Kendisini Vurdu.

Muş'un Bulanık ilçesinde sevdiği kızdan karşılık bulamayan öğrenci, sınıfta arkadaşlarının gözü önünde silahla kendisini vurdu.

Edinilen bilgiye göre olay, bugün saat 08.30 sıralarında Bulanık Lisesi'nde meydana geldi. Okulda sevdiği kızdan karşılık bulamayan Hakan D. (17) isimli öğrenci, sabah Rüstemgedik beldesi Aşağı Mahalle muhtarı olan babası Nevzat D.'ye ait ruhsatlı silahı evden alarak okula götürdü. Bulanık Lisesi 11-A sınıfından okuyan Hakan D., ilk derste sevdiği kızın bulunduğu 11-F sınıfına girerek öğrencilerin gözleri önünde belinden çıkardığı silahı karnına dayayarak ateşledi. Ağır yaralanarak yere yığılan Hakan D., öğretmenleri tarafından Bulanık Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hakan D., ilk müdahalenin ardından Muş Devlet Hastanesi'ne sevk edilerek tedavi altına alındı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Bulanık Kaymakamı Fatih Aksoy, "Bulanık Lisesi'nde bir öğrenci silahla kendisini vurmak sureti ile yaralamıştır. Konu ile ilgili olarak geniş çaplı soruşturma ve inceleme yapılmaktadır" dedi.

Olayın ardından çok üzüntülü olduklarını söyleyen Hakan D.'nin arkadaşları da, "Hakan sabah okula geldiği zaman bize 'Hakkınızı helal edin' dedi. Sonra da bir duyduk ki sevdiği kızın sınıfına giderek kendisini vurmuş. Çok üzüntülüyüz. Oldukça şaşırdık. Hakan'dan böyle bir şey beklemezdik. Çünkü çok iyi bir öğrenci ve arkadaşımızdı" şeklinde konuştu.

Konu ile ilgili olarak başlatılan soruşturmanın çok yönlü devam ettiği bildirildi.

(GK-KT-MET-GS-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title