Haberler

Sen, Ben ve Dupree Filmi

Sen, Ben ve Dupree filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tim bilgileri. Sen, Ben ve Dupree filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

Gerçeği saklamayalım. Kim olursak olalım, çok sevdiğimiz evimize misafir olarak gelip de bir türlü gitmek bilmeyen; üstelik bırakın gitmeyi, evimize adeta kamp kurarak kendi borusunu öttürmeye başlayan tembel arkadaşlarımız olmadı mı?

Aslında hepimiz Dupree’leri iyi tanırız. İyi kalpli birer sırdaştırlar. Söyledikleri sözlerle hayatlarımıza bir tutam bilgelik katmaları önce hoşumuza gider. Ancak misafirlikleri bir türlü bitmek bilmez. Dışarıda insanlar gündelik hayatın yükü altında ezilirken onlar evimizin en rahat koltuğuna yayılıp kanal kanal gezerek sörf yapmaya doyamazlar.

“Sen, Ben ve Dupree”de bu çileyi çekmek zorunda kalan Carl ve Molly çiftinin öyküsü anlatılır. Henüz yeni evli olan ve kendileri için mükemmel bir dünya kuran Carl – Molly çiftinin dünyasına hiç beklenmedik bir anda Dupree girer. Şair ruhlu tembel bir adam olan Dupree, geçici olarak misafir olduğu evden gidecek gibi değildir. Carl ve Molly’nin Hawaii’deki nikahında Carl’ın sağdıçlığını yapmak için bir haftalığına oraya gittiği için patronu tarafından kovulmuştur. Artık işsiz ve arabasız olan, üstelik çok sevdiği evinden de tahliye edilen Dupree’nin kendisini toplamak için sadece birkaç güne ihtiyacı vardır. Carl-Molly çiftinden kendisini misafir etmelerini rica eder. Peki, ya bu misafirlik bir ay, hatta daha uzun sürerse…

Başlangıçta Dupree her ikisi için de iyi bir arkadaş, mükemmel bir sırdaştır. Ancak misafirliği uzadıkça önce Carl’ın sinirleri bozulmaya başlar. Her gün koltuğunu misafirine kaptırmaktan fenalık gelmiştir. Öte yandan Molly de, Dupree’nin iyiniyetli antikalıklarına sabırla dayanmaya çalışır. Balayı bittikten sonra aynı zamanda kayınpederi de olan patronunun işyerine dönen Carl, evliliğin getirdiği yepyeni sorumluluklar ile Dupree’nin varlığı arasında denge kurmakta bocalamaya başlar. Artık işkolik bir erkek olup çıkmıştır.

Buna karşılık Dupree’nin bol miktarda boş zamanı vardır. Carl’da başgösteren yeni işkolik eğilimlerin altını çizmeye başlayarak Molly’e çok iyi bir arkadaş olup çıkmıştır. Hatta Dupree’nin sergilediği umarsız bilgelik karşısında Molly’nin babası Bay Thompson bile değişim geçirerek onun etkisinde kalmaya başlar. Bu durum Carl’ı iyice çileden çıkarıp öfkelendirir.

Çok geçmeden herkes (Carl hariç) Dupree’nin etki alanına girerek onsuz yapamaz hale gelir. Dupree artık o evin ayrılmaz bir parçası gibidir. Kısacası, “İki kişinin olduğu yerde üçüncü kişi fazlalıktır” sözü geçersiz hale gelmiştir. Ancak evin içinde tam kapsamlı bir kargaşa hüküm sürmektedir. Carl – Molly çiftinin evlilik kavramına ilişkin fikirleri yavaş yavaş değişim geçirirken sevgili dostları Dupree de, hayatın gizli sırlarından birisinin içimizdeki Dupree’yi bulmak olduğunu her gün hatırlatıcı bir simge işlevi görmeye başlamıştır.

Yönetmen: Joe Russo, Anthony Russo

Senaryo: Mike LeSieur

Oyuncular: Seth Rogen, Michael Douglas, Matt Dillon, Kate Hudson, Owen Wilson

Filmin Türü: Komedi

Orijinal Adı: You, Me and Dupree

Yapımcı Firma: Universal Pictures

Yapım Yılı: 2006

Yapım Ülkesi: ABD

Orijinal Dili: İngilizce

Filmin Süresi: 108 dk.

Resmi Sitesi: http://www.youmeanddupree.com/

Dağıtıcı Firma: UIP

Vizyon Tarihi: 06.10.2006

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title