Haberler

Selçuk Bayraktar, insansız savaş uçağı Kızılelma'nın boyalı halini ilk kez paylaştı

Güncelleme:

Baykar Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, üretim çalışmaları devam eden yerli insansız savaş uçağı Kızılelma'nın boyalı halini sosyal medya hesabından paylaştı. Bayraktar, paylaşımına "Bayraktar Kızılelma'nın boyalı haliyle ilk fotoğrafı" notunu düştü.

Türkiye, yerli İHA ve SİHA üretimindeki atılımına hız kesmeden devam ediyor. Ülkenin savunma gücünü artıracak muharip insansız uçak sistemi Bayraktar Kızılelma (MİUS) için Selçuk Bayraktar'dan heyecanlandıran paylaşım geldi.

"BOYALI HALİYLE İLK FOTOĞRAFI"

Bayraktar, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Kızılelma'nın son halinin fotoğraflarına yer vererek şunları kaydetti: "Bayraktar Kızılelma'nın boyalı haliyle ilk fotoğrafı. Ergin Saygun Paşamız, Ömer Amcam ve Başkan Köseoğlu."

Selçuk Bayraktar, İnsansız savaş uçağı Kızılelma'nın boyalı halini ilk kez paylaştı

KIZILELMA DENGELERİ DEĞİŞTİRECEK

Türkiye'nin ürettiği ve hâlihazırda seyir testlerini gerçekleştirdiği TCG ANADOLU gemisi gibi kısa pistli gemilere iniş ve kalkış kabiliyetine sahip olacak olan Bayraktar Kızılelma bu sayede denizaşırı görevlerde önemli rol üstlenecek. Bu kabiliyetiyle Mavi Vatan'ın korunmasında da aktif görev alacak. Yerli ve milli imkânlarla geliştirilen ve dünyada büyük yankı uyandıran insansız hava araçlarından farklı olarak agresif manevralarla insanlı savaş uçakları gibi hava-hava muharebesi gerçekleştirebilecek olan Bayraktar Kızılelma, bu özelliğiyle harp sahasında dengeleri değiştirecek. Bayraktar TB2 ve Bayraktar Akıncı'dan elde edilen tecrübelerle tamamen Türk mühendis ve teknisyenleri tarafından geliştirme çalışmaları devam eden hava aracı yerli hava-hava mühimmatları ile hava hedeflerine karşı etkinlik sağlayacak.

Selçuk Bayraktar, insansız savaş uçağı Kızılelma'nın boyalı halini ilk kez paylaştı

Selçuk Bayraktar, insansız savaş uçağı Kızılelma'nın boyalı halini ilk kez paylaştı

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Selçuk Bayraktar SİHA Haberler

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde 'SMA' eylemi

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde "SMA" eylemi

Adliyedeki tuvalet krizi cumhuriyet başsavcısını görevinden etti

Adliyedeki tuvalet krizi cumhuriyet başsavcısını görevinden etti

Orta Doğu'da yeni savaşa 24 saat kaldı! Hizbullah'tan İsrail'e son uyarı

Orta Doğu'da yeni savaşa 24 saat kaldı! Hizbullah'tan İsrail'e son uyarı

Bakmadan Geçme

15-16 Haziran Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 15-16 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 15 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 15 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 15 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 15 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 15 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 15-16 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 15-16 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 15-16 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 15-16 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 15-16 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 15-16 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! MasterChef Battal Kaan kimdir? 2024 MasterChef Battal Kaan kaç yaşında, nereli? Almanya İskoçya maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Almanya İskoçya maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? MasterChef Eray Erkan kimdir? 2024 MasterChef Eray Erkan kaç yaşında, nereli? 17 Haziran Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 17 Haziran burç yorumları nedir?
Cumhurbaşkanı Erdoğan, G-7 Zirvesi'nde yanına gelen Fransa Cumhurbaşkanı Macron ile görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, G-7 Zirvesi'nde yanına gelen Fransa Cumhurbaşkanı Macron ile görüştü

500

Yorumlar (13)

necmettin durmaz:

Bayraktar dedi ise doğrudur yapar aslan parçası

157
13
yanıtYanıtla
murat.murat:

Bu ülkede bu adam kadar faydalı bir adam tanımıyorum. Resmen benim idolum. Devletin başına böyle insanlar geçmeli

125
11
yanıtYanıtla
MAK Production:

Maşallah çok iyi. Ama ülkedeki değeri bilinmeyen, sesinin duyuramayan çok mühendis var. Ve bunlar harcanıyor. Lütfen insan kaynakları adil bir alım yapsın.

72
11
yanıtYanıtla
Sadık:

Selçuk Bey ve ekibi özel korunması lazım, lütfen ciddiye alın,inanın tehlikeli,çogu ülke istemiyor bunları yapmasını.

27
1
yanıtYanıtla
KENAN KOMUTAN :

mutlaka iç işleri bakanlığı bir önlem almıştır. ancak yine de çok dikkatli olmak lazım. sadece Selçuk Bey değil kilit noktadaki tüm ekip özel korunmalı. Kurt uyur düşman uyumaz. Binlerce düşmanımız var.

yanıt11
yanıt0
ismail bey :

İyi şeyler yapılıyor. Ama silaha , savaş araçlarına verilen parayı bilim alanında, istihdam alanında, üretimin desteklenmesi alanında kullanılsa ekonomik olarak rahatlasak olmazmı. Savaş uçağı yapıcağız, yakıt koyacak paramız kalmayacak bu gidişle..

4
21
yanıtYanıtla
Tutankamon Hoca:

iha siha bayraktar bir işe yaramıyormu acaba hergün binlercesi geliyor sınırdan

8
13
yanıtYanıtla
HALİS ER:

Allah razı olsun

15
1
yanıtYanıtla
Mimari Dosya:

O Fontu kullanan tasarımcı çok düşünmüş sanırım, Kızılelma yazısının fontunu değişin lütfen o ne öyle ya

4
10
yanıtYanıtla
KENAN KOMUTAN :

bu haberin içeriğinde buna mı takıldın. pesss

yanıt8
yanıt0
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title