Haberler

Şehnaz Özkaya Fuarda Göz Doldurdu

Güncelleme:

Şehnaz Özkaya Bijoux Expo defilesinde mankenleri gölgede bıraktı.

'Bijuteri ve Tekstil Aksesuarı Fuarı' Bijoux Expo Turkey" 'de gerçekleştirilen Bijuteri ve takıda moda defilesinin sunuculuğunu ünlü sunucu Şehnaz Özkaya yaptı. Özkaya ünlü modacı Tolga Çam tasarımı transparan elbisesi ile mankenleri gölgede bıraktı.

Defileyi izleyenler arasında ünlü tasarımcı Cemil İpekçi,yeni remix albüm çıkaran Doğukan Manço ve şu sıralar yeni albüm çalışmalarına başlayan yakın arkadaşı Seda Önder de vardı.

Modellik kariyerinin ardından gelen sunuculuk teklifleriyle yıldızı parlayan Şehnaz Özkaya, almış olduğu tiyatro eğitimi sayesinde oyunculukta da kendisini kanıtladı. Yaptığı birçok başarılı televizyon projesi ile hızla tanınan Şehnaz Özkaya sempatik konuşması ve sıcak tavırlarıyla ekranların aranan yüzlerinden biri oldu. Girdiği her alanda işlerindeki başarılarıyla sesini duyuran ünlü sunucu yeni sezonda yepyeni bir dizi projesiyle sevenlerinin karşısında olmayı planlıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Şehnaz Özkaya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title