Haberler

Şehit polis memuru Kirazlı'nın cenazesi memleketi İzmir'e gönderildi -

Ağrı'da özel harekat polis ekiplerinin içinde bulunduğu zırhlı aracın şarampole devrilmesi sonucu şehit olan polis memurunun cenazesi memleketi İzmir'e gönderildi.

Ağrı'da özel harekat polis ekiplerinin içinde bulunduğu zırhlı aracın şarampole devrilmesi sonucu şehit olan polis memurunun cenazesi memleketi İzmir'e gönderildi.

Ağrı-Doğubayazıt karayolunda zırhlı aracın devrilmesi sonucu şehit olan Gökhan Kirazlı (22) için İl Emniyet Müdürlüğü önünde tören düzenlendi.

Törene, Ağrı Valisi Mehmet Tekinarslan, Belediye Başkanı Hasan Arslan, Ağrı Cumhuriyet Başsavcısı Sadi Doğan, 12. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Mehmet Büker, Jandarma Alay Komutanı Albay Ahmet Derviş Gülerci, İl Emniyet Müdürü Bayram Çoşkun ve kurum amirleri ile çok sayıda polis memuru katıldı.

Şehit polis Kirazlı'nın öz geçmişinin okunmasının ardından Emniyet Müdürü Çoşkun, şehidin mesai arkadaşlarına başsağlığı diledi.

Çoşkun, zırhlı aracın şarampole devrilmesi sonucu 5 özel harekat polisinin de yaralandığını belirterek, "Bugün daha 22 yaşında, hayatın baharındaki meslektaşımızı çok elim bir trafik kazasında kaybettik. Bütün nefislerin ölümü tadacağına inanıyoruz. Görevi başındaki kardeşimizin şehitlik mertebesine ulaşacağına olan inancımız bizi teselli ediyor. Bu vesileyle bütün teşkilatımıza, milletimize başsağlığı diliyorum. Şehidimize Allah'tan rahmet, yakınlarına, mesai arkadaşlarına ve bütün milletimize başsağlığı diliyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından İl Müftüsü İzani Turan, dua okudu.

Daha sonra şehit polis Kirazlı'nın Türk bayrağına sarılı cenazesi, memleketi İzmir'in Ödemiş ilçesine gönderilmek üzere ambulansla Ağrı Havalimanı'na götürüldü.

- Olay

Ağrı-Doğubayazıt çevre yolundan Doğubayazıt yönüne giden ve içerisinde özel harekat polis ekibinin bulunduğu 04 A 0059 plakalı zırhlı araç, Kumlugeçit köyü mevkisinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi nedeniyle şarampole devrilmişti. Kazada yaralanan 6 özel harekat polisinden Gökhan Kirazlı (22), kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı. Ağır yaralanan Ünal Kayhan (28) ise askeri helikopterle gönderildiği Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınmıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Bayram Çoşkun Hasan Arslan İzmir Politika Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

Bakmadan Geçme

Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın 'Şarap festivali' eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın "Şarap festivali" eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

title