Haberler

Şehit Polis Memuru Gökhan Topçu, Baba Ocağına Son Kez Getirildi

Vezneciler’deki bombalı saldırıda şehit olan Polis Memuru Gökhan Topçu’nun cenazesi, son kez Gaziosmanpaşa’daki baba ocağına getirildi.

Vezneciler'deki bombalı saldırıda şehit olan Polis Memuru Gökhan Topçu'nun cenazesi, son kez Gaziosmanpaşa'daki baba ocağına getirildi.

Fatih Vezneciler'de sabah saatlerinde 6 polisin şehit düştüğü, 5 sivil vatandaşın da hayatını kaybettiği terör saldırısında şehit olan 23 yaşındaki polis memuru Gökhan Topçu'nun cenazesi Gaziosmanpaşa'daki baba ocağına getirilerek helallik alındı. Şehit polisin cenazesi, ilk olarak İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne ait cenaze aracıyla Tozlu Mezarlığın Morgu'na götürüldü. Daha sonra şehidin cenazesi saat 11.00 sıralarında Gaziosmanpaşa Karadeniz Mahallesi'ndeki Türk bayrağı asılı baba evinin önüne getirilerek burada helallik alınıp dua edildi. Emniyet mensupları, şehit aileleri ve kalabalık vatandaş topluluğunun katıldığı evin önünde yapılan duada gözyaşları sel oldu.

Şehidin annesi Fadime Topçu, babası Adnan Topçu ve Özel Harekat Polisi parkası giyen ağabeyi Gökay Topçu şehidin tabutuna sarılarak uzun süre gözyaşı döktü. Kalabalığın sık sık tekbir getirerek "Şehitler Ölmez Vatan bölünmez" sloganları attığı helallik merasiminde, anne Fadime Topçu, "Yavrum" diyerek oğlunun tabutuna son kez sarıldı. Baba Adnan Topçu, oğlunun tabuttaki fotoğrafını öptü. Helallik sırasında evlerinin pencerelerinden vatandaşların da gözyaşı döktüğü görüldü. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gaziosmanpaşa Adnan Topçu Politika Güncel Haberler

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

title