Haberler

Şehidin Cüzdanından Çıkan Şiir Ağlattı Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nin Dağlıca Bölgesinde Şehit...

Yüksekova İlçesi'nin Yeşiltaş geçici üs bölgesine PKK'lı teröristlerin hain saldırısında şehit düşen 21 yaşındaki piyade Onbaşı Ali Yasin Erosmanoğlu, Trabzon'da önceki gün yapılan ve binlerce kişinin katıldığı cenaze töreninin ardından...

Yüksekova İlçesi'nin Yeşiltaş geçici üs bölgesine PKK'lı teröristlerin hain saldırısında şehit düşen 21 yaşındaki piyade Onbaşı Ali Yasin Erosmanoğlu, Trabzon'da önceki gün yapılan ve binlerce kişinin katıldığı cenaze töreninin ardından gözyaşları arasında toprağa verildi. Cenaze töreni sırasında annesi Nurten ve ablası Gonca Erosmanoğlu'nun gözyaşları içinde teslim aldığı eşyaları arasında bulunan yanmış cüzdanındaki bir kağıtta da, kendi el yazısıyla yazılmış, 'Bugün benim doğum günüm' dizesiyle başlayan şiir bulundu. Ne zaman yazıldığı belli olmayan ve yer yer yırtılmış kağıtta yer alan şiir şöyle:

"Bugün doğum günüm,

Doğduğum yerden çok uzaktayım

Bu dağlara ekili umutlarım

Doğan güneşle yeşeriyorlar

Doğuşunu bekliyor güneşin

Bulutlar yağmur değil hasret dolu

Sanki sırılsıklam özledim

Bardaktan boşalırcasına hasret yağıyor üstüme

Sırılsıklam özlüyorum

Hasret yağıyor üstüme boşalırcasına bardaktan

Bu dağlara ektim umutlarımı

Doğuyor güneş

Bulutlar hasret dolu"

FOTOĞRAFLI

Osman ŞİŞKO/TRABZON, (DHA) -

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

ali yasin Yüksekova Hakkari Trabzon Politika Güncel Haberler

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

Korkutan rapor! Deprem bölgesinde intihar vakalarında artış yaşanıyor, 8 yaşında girişimde bulunanlar var

Korkutan rapor! Deprem bölgesinde intihar vakalarında artış yaşanıyor, 8 yaşında girişimde bulunanlar var

Bakmadan Geçme

MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI İŞÇİ ALIMI KURA ÇEKİMİ 2024! MSB 1829 personel alımı kura çekim sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak? 16 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Resmi Gazete bugün (16 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 16 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 16 Mayıs dün gece deprem mi oldu? 16 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 16 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Brighton Chelsea maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Chelsea maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.United Newcastle maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
Saldırıya uğrayan Fico'nun durumu ciddiyetini koruyor! Ameliyatta 3 saat geride kaldı

Saldırıya uğrayan Fico'nun durumu ciddiyetini koruyor! Ameliyatta 3 saat geride kaldı

title