Haberler

SATSO Nisan Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

Güncelleme:

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) nisan ayı olağan meclis toplantısı, mesleki eğitim, kentsel dönüşüm ve nitelikli istihdam konularının görüşülmesiyle gerçekleştirildi.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) nisan ayı olağan meclis toplantısı, Erdem Ercan başkanlığında gerçekleştirildi.

Odadan yapılan açıklamaya göre, SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Akgün Altuğ, Meclis Başkanı Ercan, yönetim kurulu ve meclis üyelerinin katılımıyla Erol Öztürk Hacıeyüpoğlu Meclis Salonu'nda düzenlenen toplantıda, mesleki eğitim, kentsel dönüşüm ve nitelikli istihdam konuları görüşüldü.

Bu konulara ilişkin değerlendirmelerde bulunan meslek komiteleri, çözüm önerilerini sıraladı.

Toplantıda ayrıca, 27. Meslek Komitesi (unlu mamuller, et ve süt ürünleri) tarafından sunulan "ekmek azami fiyat tarifesi teklifi" maddesi görüşüldü.

Komitenin meclis üyesi Ergin Balcı, son dönemlerde işçilik, enerji, ham madde ve akaryakıt maliyetlerinde yaşanan artış nedeniyle üye firmalardan bu konuda talep dilekçesi aldıklarını anımsatarak, araştırma neticesinde 200 gram ekmeğin 10, 400 gramın 20, 1 kilo 50 gramın ise 50 lira olarak satılmasının uygun görüldüğünü belirtti.

Bu tarifenin ülkedeki enflasyon gerçeğinin göz önüne alınarak hazırlandığını aktaran Balcı, dar gelirliler için halk ekmek ve askıda ekmek uygulamalarının devam ettiğini bildirdi.

Meclis üyelerinin oylarına sunulan teklif, Valiliğe gönderilmek üzere kabul edildi.

Toplantı, dilek ve temennilerle sona erdi.

Kaynak: AA / Güncel

Ekonomi Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Seferberlik ve Savaş Hâli Yönetmeliği'ni yayımladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan "Seferberlik ve Savaş Hâli Yönetmeliği"ni yayımladı

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

Bakmadan Geçme

22 MAYIS 2024 TV YAYIN AKIŞI | Bu akşam TV'de ne var? Hangi diziler yayınlanacak? Kanal D, TRT 1, ATV, Star TV, NOW, TV8, Show TV 22 Mayıs hangi burç? 22 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 22 Mayıs tarihi hangi burç olur? İran'da seçimler ne zaman 2024? İran'da seçimler nasıl olur? GELİNİM MUTFAKTA 22 MAYIS 2024 CANLI İZLE Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 22 Mayıs Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şaban Ataş'ın katilleri tutuklandı! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 22 Mayıs Çarşamba Survivor yeni bölüm! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 22 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hakim ve Savcılar ATAMA kararı Resmi Gazete'de yayımlandı! Resmi Gazete bugün (22 Mayıs) kararları neler? Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
CHP'li Bozbey belediyeye akraba atamalarını savundu: Arkadaşlarımızın tümü liyakatlı

CHP'li Bozbey belediyeye akraba atamalarını savundu: Arkadaşlarımızın tümü liyakatlı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title