Haberler

SARIYER'DE OTOMOBİLLE ÇARPIŞAN MOTOSİKLETTEKİ 1'İ KADIN 2 KİŞİ YARALANDI

Güncelleme:

Sarıyer'de sürücüsünün kırmızı ışıktayken solundaki sokağa dönmeye çalıştığı motosiklet, karşıdan gelen otomobil ile kafa kafaya çarpıştı.

Sarıyer'de sürücüsünün kırmızı ışıktayken solundaki sokağa dönmeye çalıştığı motosiklet, karşıdan gelen otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Kazada, yola savrulan 1'i kadın iki kişi yaralandı. Kazaya karışan otomobilin sürücüsü kadın, sağlık ekiplerinin müdahale ettiği, yerdeki yaralıları görünce gözyaşı döktü.

Kaza, saat 17.00 sıralarında Büyükdere Mahallesi, Piyasa Caddesi, Büyükdere Balıkçılar Çarşısı önünde meydana geldi. İddiaya göre, kırmızı ışık yandığı sırada Serhat K., kullandığı 34 BGU 476 plakalı motosiklet ile solundaki sokağa girmeye çalıştı. Karşıdan gelen Çiğdem G.'nin kullandığı 34 BJL 095 plakalı otomobil ile motosiklet kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle motosiklette bulunan Serhat K. ile Reyhan K. yola savruldu. Kazayı gören vatandaşlar hemen yardıma koşarken, sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Sevk edilen sağlık ekipleri, Reyhan K. ve Serhat K.'ya olay yerinde ilk müdahaleyi yaptı. Kazaya karışan otomobilin sürücüsü kadın, sağlık ekiplerinin müdahale ettiği, yerdeki yaralıları görünce gözyaşı döktü. Yaralılar, müdahalenin ardından ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kazanın olduğu noktada esnaf olan Mustafa Kazancı, Sadece o beyaz arabanın sola dönerken, bir ses duyduk, kaza sesi. Sadece kızın yere düştüğünü gördük. Başka da bir şey görmedik. Çünkü önümüzde araba vardı dedi.

Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Büyükdere Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafını indirmişti! Tatvan Belediye Başkanı Mümin Erol hakkında soruşturma başlatıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafını indirmişti! Tatvan Belediye Başkanı Mümin Erol hakkında soruşturma başlatıldı

İsrail, Hizbullah'a savaş açmaya hazırlanıyor: Bir an bile durmayacağız

İsrail, Hizbullah'a savaş açmaya hazırlanıyor: Bir an bile durmayacağız

Valilik, Irak uyruklu vatandaşa ruhsat vermeyen Afyonkarahisar Belediye Başkanı Köksal'ı ifadeye çağırdı

Valilik, Irak uyruklu vatandaşa ruhsat vermeyen Afyonkarahisar Belediye Başkanı Köksal'ı ifadeye çağırdı

Bakmadan Geçme

Limon FC elendi mi? Limon FC turnuvaya veda etti mi? Ankara okullar tatil mi 7 Haziran? Merve elendi mi? Survivor Merve adaya veda etti mi? ÖSYM sınavında biri ölürse ne olur? Sınıftakiler tam puan mı alır? 7 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 7 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Haziran 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Ankara selde ölen var mı, yarın sel devam edecek mi? 7 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 7 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 7 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 7 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
AK Parti'den CHP'ye geçen Mazgirt Belediyesi'nin elektriği 5 yıldır ödenmeyen borç nedeniyle kesildi

AK Parti'den CHP'ye geçen Mazgirt Belediyesi'nin elektriği 5 yıldır ödenmeyen borç nedeniyle kesildi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title