Haberler

Sapık Öğretmen, 4 Yaşındaki Kız Öğrenciye Cinsel İstismarda Bulundu

Güncelleme:

Hindistan'nın Madhya Pradesh eyaletinde Mahnendra Singh Gond isimli öğretmenİ 4 yaşındaki kız öğrenciye cinsel istismarda bulundu. Yaklaşık bir ay hastanede kalan küçük kız, iç organlarında oluşan tahribattan dolayı birçok ameliyat geçirdi.

Hindistan'nın Madhya Pradesh eyaletinde Mahnendra Singh Gond isimli öğretmen 4 yaşındaki bir kız öğrenciye cinsel istismarda bulundu. Küçük kız iç organlarında oluşan tahribattan dolayı, yaklaşık bir ay hastanede kalıp bir çok ameliyat geçirdi.

İSTİSMARDAN İDAM EDİLECEK İLK KİŞİ OLACAK

Olaydan sonra tutuklanan Mahendra'ya idam cezası verildi. 2 Mart'ta idam edilecek olan Mahendra, çocuklara cinsel istismar suçlarında idam cezasının kabul edildiği yasanın geçen yıl yürürlüğü girmesinden sonra çocuk istismarı suçundan idam edilen ilk kişi olacak.

CİNSEL İSTİSMARA UĞRAYAN KIZ ÇOCUĞUNU ÇALILIKLARA ATTI

Öğretmen, geçen sene Haziran ayında 4 yaşındaki kız çocuğunu evinden kaçırıp cinsel istismarda bulundu. Kızın öldüğünü sanınca kızı bir çalılığa attı. Kızını arayan aile kızlarını çalılıkların arasında ölmek üzereyken buldu. Çağrılan sağlık ekipleri tarafından kız, helikopter ile Hindistan'nın başkenti Delhi'de bulunan bir hastaneye kaldırıldı. Polis olaydan hemen sonra başlattığı soruşturma kapsamında öğretmeni yakaladı. Öğretmen suçunu itiraf etti.

HABERLER.COM/DIŞ HABERLER

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Madhya Pradesh 3. Sayfa Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (33)

Paranoyak:

Adı şerefsiz pislikler yasattığınızi yaşamadan ölmeyin insAllah ?? sizin gibilerin yüzünden iyicene paranoyak olduk herkesten herşeyden çekinir olduk Allah bildiği gibi yapsın sizi .....

31
0
yanıtYanıtla
Birkul:

İdam edilmeden önce zavallı çocuğa çektirdiği acının aynısını çektirmek lazım idam bu sapık için kurtuluş olur

20
2
yanıtYanıtla
MANAS:

EN NEFRET ETTİĞİM ÜLKE. HİNDİSTAN PAKİSTAN . HİÇ BİRİNİN YÜZÜNDE MEYMENET YOK. KARA KURU BİR ŞEYLER.

13
9
yanıtYanıtla
Saygı:

Öfkemi ve nefretimi tatmin edecek küfür bulamadım. Allahım o yavrucağın yaralarını sarsın, ömrünün geri kalanında mutlu mesut etsin.

20
0
yanıtYanıtla
Emekli48:

Böyle pislikler için, inşaallah bizde de idam gelir.

19
0
yanıtYanıtla
vahdettin BAYRAM:

ALLAHIN VE MELEKLERİN LANETİ SAPIKLARIN ÜZERİNE OLSUN.

18
0
yanıtYanıtla
BATTALGAZİ:

Elin gavurları bile doğru yolu bulmuş idamı getirmiş bizimkiler hala uyusun

14
1
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

sapık her yerde sapıktır...stadyumda onbinlerce kişi tarafından taşlanarak cezalandırılmalı.ki..herkese ibret olsun.

15
0
yanıtYanıtla
Almanya:

Reis idam demiştin.. Aha işte bu zihniyetteki insanları nasıl idam etmeyeceksiniz? Etrafta gece kulübünde karımı yok bu 4 yaşındaki çocuktan ne zevk alacan? Halbuki insan o sabu çocuklara az bir zarar gelse içi sızlar. Bu pisliği yapan yine yapacaktır. İman olmazsa adaletsiz düşük basit kanunlar olursa bu bizim toplumumuzda da tehlike arz edecektir? Reis illaki daha Mehmetçikler yavrular ölmesimi lazım bu idam kanunu yürürlüğe girmedi için.. yoksa Milleti oyalama teselli amaçlı söylenti miydi?

13
2
yanıtYanıtla
..........:

tamam işte bizde de idam etsinler bunun gibi hayvanları. . . hayvan diyorum ama hayvanlar bizden daha sadık ve dostlar. .

13
0
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title