Haberler

Şanlıurfa'da Ramazan Etkinlikleri Başladı

Eyyübiye Belediyesi tarafından organize edilen ve Ramazan ayı boyunca her gün farklı etkinliklerin sergileneceği Ramazan etkinlikleri başladı.

Eyyübiye Belediyesi tarafından organize edilen ve Ramazan ayı boyunca her gün farklı etkinliklerin sergileneceği Ramazan etkinlikleri başladı. Divanyolu Caddesinde düzenlenen yürüyüşle başlayan etkinlikler kapsamında Malatya Belediyesi Mehteran ekibi yer aldı. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Eyyübiye İlçe Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Haliliye İlçe Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Karaköprü İlçe Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve vatandaşların katıldığı yürüyüşte, Türkçe, Kürtçe ve Arapça 'Ramazanınız kutlu olsun' yazılı pankart açıldı. Ramazan sokağının açılışında konuşan Belediye Başkanı Güvenç, "Ramazanın maneviyatına uygun bir şekilde Ramazanı yaşıyoruz. Ramazanın barış, kardeşlik ve huzur getirmesini temenni ediyorum" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Malatya Belediyesi Celalettin Güvenç Şanlıurfa Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title