Haberler

Şanlıurfa - AK Parti'den Aday Gösterilmeyince Bağımsız Aday Oldu

Ak Parti'den aday gösterilmeyince bağımsız aday oldu Şanlıurfa'da, AK Parti milletvekili aday adayı olan ancak 12 kişilik listede yer almayan Mustafa Göktaş, bağımsız aday oldu.

Ak Parti'den aday gösterilmeyince bağımsız aday oldu

Şanlıurfa'da, AK Parti milletvekili aday adayı olan ancak 12 kişilik listede yer almayan Mustafa Göktaş, bağımsız aday oldu. Renkli kişiliğiyle dikkat çeken Göktaş, bağımsız olarak katılacağı seçimlerde 100 bin oy alarak TBMM'ye gireceği iddiasında bulundu.

Şanlıurfa'da hububat ticaretiyle uğraşan 20 çocuk babası Mustafa Göktaş, AK Parti listesinde yer almayınca bağımsız aday olarak seçimlere girmek için başvuruda bulundu. Günde 3 bin telefon aldığını ve halkın kendisini istediğini savunan Göktaş, seçimlerde 100 bin oy almayı hedeflediğini söyledi. Göktaş şöyle dedi:

"Günde 3 bin civarında telefon geliyor. Herkesin sorununu not alıyorum. Şanlıurfa ve ilçelerinde büyük bir destek bana var. Seçilirsem not aldığım sorunların çözümü için çalışacağım. Halk beni seviyor ve destek veriyor. İbrahim Tatlıses'i de benim gibi aday göstermediler. Onunla da konuştum, geçmiş olsun dileklerimi ilettim, kendisi de bana destek veriyor."

Eşinin seçilmesi durumundan kadınların sesi olacağını ifade eden Meryem Göktaş da, kocasına destek istedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Göktaş Şanlıurfa Ak Parti Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (14)

daham ceylanmobilWeb@haberler.com:

arkadaşlar adam ardoğana bişey demiyor dediği milet vaklerin ital neden bizden biri degildir urfali olsun bizden biri olsun der hağlidir akp dediği cumhur rayis deyor şimdi milet tutmiş erdoğan ne erdoğanya recep tayip erdoğan bizler en yuksek mertebeye taşitdi ve taşmaya devam edeceğiz sitemiz urfali miletinden milet vakili istiyoruz hanği dilden olursa olsun bizden biri olsun bizler ş urfaliyiz peheberlerin diyarindan yaşamaktayiz aramizde her hergi bi ayrim olmamiştir ve olmiyacak ve olmaz bizler biriz ve barbariz

4
5
yanıtYanıtla
iki yüzlülükmobilWeb@haberler.com:

Yahu siyaset iki yüzlülük derleede bu kadarmi olur. Daha iki gün öncesine kadar beni kessen kanim ak parti akar ölene kadar ak parti diyen adama birde şimdi bakın sen koltuk sevdalisisin Mustafa beyyyyy

6
2
yanıtYanıtla
Ali yıldızmobilWeb@haberler.com:

Urfa nın gururu için dayıma seninleyiz urfaninın gururu Göktaş

5
1
yanıtYanıtla
daham ceylanmobilWeb@haberler.com:

seninleyiz temiz ve duzgun bi milet vekili adayi

4
2
yanıtYanıtla
BARCELONA KÜRDÜmobilWeb@haberler.com:

SENİN GİBİ Bİ ADAMA NEDEN OY VEREYİM SEN ANCA OKUMAMIŞ KİŞİLERİ KANDIRIRSIN ÜLKEME NE KATKIDA BULUNUCAKSIN Kİ SENİN GİBİLERİNİ BİLGİ BİRKİMİMLE ÇARPARIM UYAN URFA UYAN

2
2
yanıtYanıtla
has urfalı:

urfa seni sen urfanınsan artık canı gönülden destekliyoruz

3
1
yanıtYanıtla
murat canmobilWeb@haberler.com:

mustafa bey akp geldi kuraklık bitti diyordun akp seni almadi takrar kuraklık yasanirmi bu konuda ne diyon....şaka mi bu allahtan kork allahın işini niye beşere bagliyon .

2
0
yanıtYanıtla
KÖLE TAŞERONLAR....:

taşerona sahip çık arkandayız milletvekilim. . .

2
0
yanıtYanıtla
adanalımobilWeb@haberler.com:

neden olmasın arkadaşlar kimse tayip erdogana laf ettigi yok yalanmı alt tabakalar hepsi çürük ve menfaat peşinde yani 1 kişinin arkasında 10 var adama bakıyom milletvekili bu adamın arkasında 50.000 oyu var bişey olmicak ha BUMU ADALET....

0
1
yanıtYanıtla
isa altunermobilWeb@haberler.com:

Altındağ urfalılar dernek başkanı seninle başkan arapların vekilisin sen

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title