Haberler

Sandıklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetimleri Yapıyor

Güncelleme:

Sandıklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçede trafik denetimleri gerçekleştiriyor. Denetimlerde emniyet kemeri, hız ihlali, alkol, cep telefonu kullanımı ve motosiklet kontrolü gibi konular üzerinde duruluyor. Eksiklikleri tespit edilen araç ve sürücülere cezai işlem uygulanırken, vatandaşlar trafik kurallarına uymaları konusunda uyarılıyor. Denetimlerin huzur ve güvenliği sağlamak amacıyla sürekli olarak devam edeceği belirtiliyor.

Sandıklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ilçede trafik denetimleri yaptığı bildirildi.

İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, Sandıklı Kütüphane Kavşağı'nda trafik düzeni ve güvenliğinin sağlanması amacıyla denetim faaliyetlerinin etkin bir şekilde devam edeceği belirtildi.

Ekipler sürücülerde emniyet kemeri, hız ihlali, alkol, seyir halinde cep telefonu kullanımı, motosiklet kontrolü yapıyor.

Yapılan trafik denetlemelerinde eksiği görülen araç ve sürücülerine cezai işlemi uygulanırken, her zaman trafik kurallarına uymaları konusunda uyarılıyor.

Vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamaya yönelik denetimlerin aralıksız devam edeceği bildirildi.

Kaynak: AA / Güncel

Emniyet Müdürlüğü Cep Telefonu Motosiklet Sandıklı Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title