Haberler

Sanayi Odasını Sivilgüçlere Davet Etti

Güncelleme:

Balıkesir Sivil Güçler Birliği Derneği Balıkesir Sanayi Odasını Savaştepe İlçesi üzerindeki Organize Sanayi Bölgesinde bulunan idare binasında kalabalık bir heyetle ziyaret etti.

Sivil Güçler Birliği Başkanı Hüseyin Yurdakul beraberindeki heyetle beraber Sanayi Odasının organize sanayi bölgesindeki binasında oda başkanlığına yeni seçilen İsmail Uğur'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Samimi bir ortamda geçen ziyarette Balıkesir'i ilgilendiren birçok önemli konular hakkında da karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

ŞEHRİ YÖNETENLER DİYALOĞA AÇIK OLMALI

Ziyaret sırasında söz alan Sivil Güçler Birliği Başkanı Hüseyin Yurdakul "Sivil Güçler olarak bu gün Balıkesir sanayi Odasının yeni seçilen yönetimine hayırlı olsun demeye geldik. Genç Başkanımıza hayırlı olsun diyoruz. Sivil Güçler Birliği Derneği şuanda Balıkesir'in en geniş tabanlı sivil toplum örgütüdür. Şehrimizin taban dinamiklerinin şehrimizi yönetenler tarafından göz ardı edilmeyerek yapacağı çalışmalar Balıkesir'imizin daha iyi yönetilebilmesi açısından çok doğru olacağını düşünüyoruz. Bu sebeple bir taraftan üyelik çalışmalarımız hızlı ve emin adımlarla yürüterek derneğimizi güçlendiriyoruz bir taraftan şehrimizdeki kanaat önderi konumundaki idarecileri, sivil toplum teşkilatlarını ve şahısları ziyaret ederek bilgilendiriyoruz, hem derneğimizi tanıtıyoruz, hem de pozitif diyalog zeminleri kuruyoruz." Dedi.

SİVİL GÜÇLER ZORU BAŞARMIŞ

Misafirlerini teker teker tokalaşarak karşılayan Sanayi Odası Başkanı İsmail Uğur ziyaretten dolayı çok memnuniyet duyduğunu ifade ederek "Sivil Güçler Birliğini basından çok yakından takip ediyorum. Ramazan ayında bu kadar kalabalık bir heyetle ziyarete gelmeleri Sivil Güçlerin gücünü ortaya koyuyor. Sivil Güçler Birliği Derneği gerçekten farklı alanlarda faaliyet gösteren bu kadar fazla sivil toplum teşkilatlarını, kanaat önderlerini bir dernek çatısı altında bir araya getirebilmesi ve bunun ilk olarak Balıkesir'imizde yapılabilmesi beni çok etkiledi. Sivil Güçler çok zor olan bir işi başarmış, emeği geçenleri takdir ediyorum. Sivil Güçlerin her zaman yanındayız. Gerçekten üyelerine baktığımız zaman çok geniş bir tabana sahip. Onun için bütün çalışmalarımızda Sivil Güçlerin bu güçlü yapısı ile işbirliği içerisinde olacağız " dedi.

Balıkesir ile ilgili birçok konu hakkında karşılıklı fikir alışverişi şeklinde geçen ve bir saati aşan ziyaret sonucunda sanayi odası başkanı İsmail Uğur Sivil Güçleri oda binasının dış kapısına kadar inerek uğurladı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hüseyin Yurdakul İsmail Uğur Savaştepe Balıkesir Güncel Haberler

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Mourinho'nun gelişi bile öfkeyi dindiremedi! Ali Koç'u şoke eden protesto

Mourinho'nun gelişi bile öfkeyi dindiremedi! Ali Koç'u şoke eden protesto

Bakmadan Geçme

HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri! Teşkilat full HD bölüm izle! Teşkilat 110. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm neler oldu? LGS SONUÇ TARİHİ 2024 #128204 LGS sınav sonuçları ve yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık? Kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanacak iddiası doğru mu? 3 ay kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanır mı? İtalya Çin voleybol maçı ne zaman? İtalya Çin voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta? Dünya kahvaltı günü nedir? Dünya kahvaltı günü ne zaman kutlanır, ilk ne zaman kutlandı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 2 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? LGS sınav soruları ve cevap anahtarı ne zaman açıklanacak 2024? MEB 2024 LGS cevap anahtarı! YDUS cevap anahtarı yayınlandı mı? ÖSYM YDUS 2024 soru kitapçığı ve cevap anahtarı! 2024 ve 2025 okullar ne zaman açılacak? 2024 – 2025 eğitim öğretim dönem ne zaman başlayacak? Zorunlu askerlik kalkacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılacak mı 2024?
İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title