Haberler

Samsung'tan Evlere Keyif Getiren Beyaz Eşyalar

Güncelleme:

Samsung, stil sahibi yeni buzdolabı ve mutfaklar için sunduğu çok özel seçeneklerle ödüllü ürün yelpazesini genişletmeye devam ediyor

Yenilikçi beyaz eşya alanında bir dünya lideri olan Samsung Electronics Co. Ltd., 8-11 Ocak tarihleri arasında Las Vegas'ta düzenlenen 2013 Tüketici Elektroniği Fuarı'nda (CES) mutfaklar için tasarlanmış yeni ürünlerini tüketicilerinin beğenisine sundu. Dünyanın en önemli tüketici fuarlarından biri kabul edilen CES'de tanıtılan Samsung T9000 Dört Kapılı Buzdolabı ve FlexDuo Fırın beyaz eşya kategorisine yepyeni bir soluk getirecek.

Samsung Electronics Amerika Beyaz Eşyadan Sorumlu Satış ve Pazarlama Bölümü Başkan Yardımcısı Kevin Dexter, Samsung'un ödüllü ürünlerinin, geniş ailelere sadece mutfakta değil ihtiyaç duyduğu anlarda da kullanım rahatlığı sunduğunu belirterek "Samsung'un Tüketici Elektroniği Fuarı'nda sunduğu tüm yeni mutfak ürünleri tüketicilere evlerinde yemek yapmayı daha pratik ve keyifli hale getiriyor." dedi

906Lt. geniş kapasiteye sahip Samsung T9000 Dört Kapılı Buzdolabı, yiyecekleri en taze şekilde saklamasıyla ve yeni formuyla buzdolabı tasarımında çığır açıyor. Samsung T9000; üst tarafındaki iki yana açılan Fransız kapılı buzdolabı bölümü, alt tarafta da sağ ve sol alt kısımları olmak üzere toplam dört bölümden oluşuyor. Bu sayede yiyeceklerinizi saklama alanı 720Lt.'ye ulaşıyor. Samsung T9000 Dört Kapılı Buzdolabı'nın sağ bölümü çocuklar için ayrılan yemekleri ya da diyetiniz için hazırladığınız menüleri saklamanızı sağlıyor. Bu alan istediğinizde içecek dolabı olarak da kullanılabiliyor.

Ayrıca, Tasarımıyla ergonomik bir kullanım sunan Samsung T9000'in sol alt bölümü de arzu edildiğinde dondurucu olarak kullanılabiliyor.

Samsung T9000 tüketicilere sunduğu ergonomik kullanım kolaylığı ile olduğu kadar üstün performansıyla da dikkat çekiyor. Her bölme için ayrı optimal sıcaklık ve nem kontrolü sağlayan buzdolabı, üçlü soğutma sistemine sahip. Bu yeni soğutma teknolojisinde yer alan iki kompresör, üç buharlaştırıcı ve gelişmiş sensörler ile yiyeceklerin çok daha taze ve uzun süreli muhafaza edilmesi sağlanıyor.

Las Vegas'da düzenlenen CES'te görücüye çıkan LCD ekranlı Samsung T9000 tüketicilere aileleri ve arkadaşları ile fotoğraf, video hatta yemek tarifleri paylaşma olanakları sağlayan Evernote uygulamasıyla da ailelerin hayatına dokunurken, takvim, hava durumu gibi uygulamalarıyla gündelik hayatı kolaylaştırıyor.

Türünün İlk Örneği Pratik Pişirme Yöntemleri

Seçkin mutfaklara getirdiği üst düzey yenilikler ile Şık ve güzel görünümlü Samsung NE58F9710SR 30'' slide ,iki ayrı bölmeye ayrılabilen ilk ürün olma özelliği taşıyor. Bu özellik sayesinde yemek pişirmek hem daha kolay hem de çok daha pratik hale geliyor.

Teknoloji olarak Samsung tarafından geliştirilen FlexDuo fırınından esinlenen Samsung NE58F971OSR, geniş aileler için 164 Lt kapasiteye yakın bir alan sunarken, bu alan Smart divider ( ayırıcı) ile 67 LT'lik ve 93 Lt'lik iki alana bölünüyor ve Smart divider sayesinde tüketiciler iki farklı yemeği kokular birbirine karışmadan farklı derecelerde pişirebiliyor.

Samsung'un sunduğu ergonomik pişirme yöntemlerine bir başka örnek ise CES 2013 Inovasyon Ödülü'nü alan, FlexCook Zone™ ,Boil Alert™ve Steam Quick™ teknolojilerine sahip ilk 30" elektrikli ürün olan NE597N0PBSR İndüksiyonlu Fırın.

Samsung NE597N0PBSR indüksiyonlu Fırın, FlexCook Zone™ bağlantısı sayesinde tyeterli ve eşit ısı dağılımı sağlayarak büyük tencere ve tavalar ile yemek pişirilmesine olanak sağlarken, FlexCook Zone™ kullanılmadığında Fırın, 9 inç çapında iki ayrı bölüme ayrılarak kullanılabiliyor.

NE597N0PBSR İndüksiyonlu Fırın aynı zamanda su kaynamaya başladığında küçük titreşimleri algılayabilen Samsung Boil Alert™ teknolojisinden yararlanıyor. Boil Alert™ teknolojisi sayesinde titreşimler belli bir seviyeye ulaştığında daha az ısı vermeye başlar ve uyarı sesiyle tüketiciyi uyarır.

Ayrıca, ürünün sahip olduğu Triple True Isı Yayım Sistemi sayesinde multi fan sistemi ve ısı yayımı birleşerek fırının içinde sıcak havanın eşit şekilde dolaşmasını sağlar; bu sayede yemekler hem daha hızlı pişer hem de daha az enerji harcanır.

Yine NE597N0PBSR İndüksiyonlu Fırında bulunan Steam Quick™ teknolojisi sayesinde fırının temizliği çok kolay ve hiç uğraşmadan sadece bir miktar su kullanılarak 20 dakika gibi kısa sürede yapılır.

Samsung'un 2013 CES İnovasyon Ödüllü bir diğer fırını ise Samsung ME179KFETSR OTR Fırın; geniş ailelere yemek pişirebilmek için ihtiyaç duyulan herşeyi sağlar. Yenilikçi teknolojiyle geliştirilen Samsung ME179KFETSR sayesinde pişirme, kızartma, ızgara ve mikrodalga özellikleri tek bir üründe toplanıyor.

Samsung ME179KFETR; türünün ilk örneği olan Kolay Temizleme Filtresi sayesinde bakımı daha kolay yapılıyor. Ürünün pratik kullanım özellikleri arasında kolay temizleme olanağı sunan seramik iç kaplama ve iç bölmeyi daha rahat görmenizi sağlayan LED aydınlatma yer alıyo

Kaynak: Bültenler / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri Las Vegas Samsung Dexter Güncel Haberler

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Tahran, yardım için Ankara'nın kapısını çaldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken her türlü desteği vermeye hazırız

Tahran, yardım için Ankara'nın kapısını çaldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken her türlü desteği vermeye hazırız

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Şampiyonluk son haftaya kaldı! Fenerbahçe, Galatasaray'ı deplasmanda 1-0 yendi

Şampiyonluk son haftaya kaldı! Fenerbahçe, Galatasaray'ı deplasmanda 1-0 yendi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title