Haberler

Samsun'da Avcıları Taşıyan Teknenin Alabora Olması

Gıcı Gölü'ne açılan ve fırtına nedeniyle alabora olan tekneden göle düşerek kaybolan kişinin cesedine ulaşıldı Tekneden düşen 7 kişiden 6'sının cesedinin daha önce çıkarıldığı gölde son kayıp kişinin cesedini de bulan arama kurtarma ekipleri, bölgeden ayrılmaya başladı.

Bafra ilçesinde avlanmak için Sarıköy Mahallesi'ndeki Gıcı Gölü'ne açılan ve fırtına nedeniyle alabora olan tekneden göle düşerek kaybolan kişinin cesedine ulaşıldı.

Ankara'dan gelen Jandarma Arama Kurtarma (JAK) Timi ile Samsun Deniz Polisi ve AFAD dalgıç ekiplerince başlatılan bugünkü çalışmalarda, kayıp Bilgin Namlı'nın (15) cesedi göl içerisinde bulundu.

Bota alınarak kıyıya çıkarılan Namlı'nın cenazesi, ambulansla Bafra Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Arama çalışmalarını izleyen Namlı'nın yakınları, cenazenin bulunmasıyla ağıt yakarak gözyaşı döktü.

Tekneden düşen 7 kişiden 6'sının cesedinin daha önce çıkarıldığı gölde son kayıp kişinin cesedini de bulan arama kurtarma ekipleri, bölgeden ayrılmaya başladı.

Bafra ilçesinde avlanmak için 11 Ocak Pazar günü Sarıköy Mahallesi'ndeki Gıcı Gölü'ne açılan ve fırtına nedeniyle alabora olan teknedeki 7 kişiden Dursun Namlı'nın (30) cesedi çevre sakinlerince, Muharrem Türkmen (37), Niyazi Türkmen (30), Yunus Emre Erol (20), Yunus Semiz (38) ve Mehmet Ali Semiz'in (35) cesetleri ise arama kurtarma ekiplerince bulunarak kıyıya çıkarılmıştı. - Samsun

Kaynak: AA / Güncel

Gıcı Gölü Sarıköy Samsun Bafra Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title