Haberler

SAMİB'ten Yeni Üyeye "hayırlı Olsun" Ziyareti

Güncelleme:

SAMİB; Yatırım için İstanbul'dan Sakarya'ya gelen TAVSAN Tavukçuluk'u ziyaret etti.

Sakarya Makine İmalatçıları Birliği (SAMİB): İstanbul Dudullu OSB'den ayrılarak, Sakarya Hendek OSB'de Tavuk Çiftliği Makineleri üretim fabrikası kuran TAVSAN'ı ziyaret etti.

Yönetim kurulu üyeleriyle

Yaklaşık 8.5 yıldır İstanbul Dudullu Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) hizmet veren TAVSAN Tavukçuluk Ekipman Sanayi Şirketi; fabrikasını Sakarya'ya taşıyarak, 10 ay önce Hendek OSB'ye yerleşti. Sakarya Makine İmalatçıları Birliği (SAMİB) Yönetim Kurulu Başkanı Metin Kar; Yönetim Kurulu üyeleri Necati Atalay, Güney Güneş ve Tunç Özüuğurlu, üye Fatih Kar ve Genel Sekreter Ehliman Yazıcı ile birlikte TAVSAN Tavukçuluk Ekipman Sanayi'yi ziyaret ederek, Genel Müdür Cemalettin Bilgin ve Genel Müdür Yardımcısı Hilmi Bilgin'e "Hayırlı olsun" dileklerinde bulundu.

Üyelerimizin büyümesi için varız

SAMİB Yönetim Kurulu Başkanı Metin Kar; SAMİB'in 87'inci üyesi olan TAVSAN Tavukçuluk'un yatırımı için Sakarya'yı seçtiği için tebrik ederek; yüzde 75 doluluk oranına ulaşan Makine İhtisas Sanayi Bölgesi'nde yer alması konusunda da çağrıda bulundu. SAMİB'in tüm makine imalatçılarının yanında ve her konuda destekçisi olduğunu ifade eden Yönetim Kurulu Başkanı Metin Kar; "Üyelerimizin işinde daha da büyümesi ve ihracatının çoğalması için varız. Aramıza katılan TAVSAN Tavukçuluk Ekipman Sanayi Genel Müdürü Cemalettin Bilgin beyefendiye teşekkür ediyoruz. Biz bir aileyiz" diye konuştu.

Sakarya'dan tüm Dünya'ya

Yaptıkları ihracatlarla Türkiye'yi yurtdışında temsil ettiklerini dile getiren TAVSAN Tavukçuluk Ekipman Sanayi Genel Müdürü Cemalettin Bilgin; "Biz Tavuk Çiftliği Makineleri üretiyoruz. Bir tavuk çiftliğinin kurulmasında ne malzeme gerekli ise aydınlatma, havalandırma, ısıtma ve soğutmasından hepsini biz üretiyoruz. Bizim üretimimizin yüzde 40'ını Dünya'nın bir çok ülkesine yapıyoruz. Hedefimiz daha da gelişmektir. Ben iki yıldır Sakarya'dayım. 10 ay önce de Hendek OSB'de fabrikamızı kurduk. İyiki de Sakarya'da kurmuşuz. Çok memnunuz" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hilmi Bilgin Metin Kar İstanbul Sakarya Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen 'Yalancılar' sesiyle irkildi

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen "Yalancılar" sesiyle irkildi

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title