Haberler

Sakarya Abhaz Derneği'nden Ankara Çıkarması

Sakarya Milletvekili Engin Özkoç'un davetlisi olarak Başkent Ankara'ya bir dizi program gerçekleştiren Apsınra Dans Genç Grubu Öğrencileri; ilk olarak Anıtkabir'i ziyaret etti.

Bganba Oral Kobaş'ın başkanlığını yaptığı Sakarya Abhaz Derneği'nin Kültür Sanat Komisyonu'nun faaliyetleri çerçevesinde Apsınra Dans Genç Grubu Öğrencileri; Ülkü Yıldız, Zerrin Kobaş, Dans Öğretmeni Jade Burak Deniz'in rehberliğinde bir dizi ziyaret için Ankara'ya gitti.

Programa; Abhazya Basın Kartı sahibi Gazeteci Necdet Akoğlu'da eşlik etti. Daha sonra Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne (TBMM) geçen Sakarya Abhaz Derneği Kültür Sanat Komisyonu Grubu; burada sırasıyla AK Parti Sakarya Milletvekili Recep Uncuoğlu, CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç ve MHP Sakarya Milletvekili Zihni Açba'yı ziyaret ederek, çeşitli görüşmelerde bulundu. Heyet; TBMM salonunu yakından görme fırsatını da buldu.

UNCUOĞLU LİSE ÖĞRETMENİ KOBAŞ İLE YILLAR SONRA TBMM'DE BULUŞTU

Duygulu anların yaşandığı ziyarette; Sakarya Abhaz Derneği Kültür Sanat Komisyonu üyesi Zerrin Kobaş; lise yıllarından öğrencisi olan AK Parti Milletvekili Recep Uncuoğlu ile bir araya geldi. Ziyarette; Uncuoğlu'na Sakarya Abhaz Kültür Merkezi hizmet binası hakkında da bilgi verilerek, destek katkı istendi. "Biz Sakarya Milletvekilleri olarak her zaman Sakarya'mız için el eleyiz" diyen Uncuoğlu; "Sakarya Milletvekilleri olarak dernek hizmet binası için ellerimizden gelen çabayı sarf edeceğiz" dedi.

TUNCAY ÖZKAN'DAN ABHAZ GENÇLERE TAM BİR TARİH DERSİ

Ardından yemeğe geçen heyet; TBMM koridorlarında dolaşırken karşılaştığı CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan'dan eski meclisin tarihsel dokusuyla ve yapımıyla ilgili detaylı bilgiler aktararak; tam bir tarih dersi verdi. Ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getiren Sakarya'nın Abhaz asıllı milletvekillerinden Engin Özkoç gençlere hitaben; "Sakarya Abhaz Derneği gençleri olarak gerçekleştirdiğiniz ziyaret için hepinize çok teşekkür ediyorum. Sizler; geleceğimiz olan gençlerimize, bu sosyal-kültürel-tarihi gezi önemli kazanımlar sağladığına inanıyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Engin Özkoç Ak Parti Sakarya Güncel Haberler

Ünlü dondurma markası külahtan para almaya başladı

Ünlü dondurma markası külahtan para almaya başladı

İYİ Parti liderinden Erdoğan-Akşener zirvesine tepki: Görüşmeden haberim yoktu, ben kimsenin memuru değilim

İYİ Parti liderinden Erdoğan-Akşener zirvesine tepki: Görüşmeden haberim yoktu, ben kimsenin memuru değilim

Hakkari'de bir manav üzerinde 'Allah' yazan karpuz buldu

Hakkari'de bir manav üzerinde 'Allah' yazan karpuz buldu

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 9 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! YKS 2024 Sosyal Bilimler çıkmış sorular yayınlandı mı? AYT Sosyal Bilimler SORU-CEVAPLARI açıklandı mı? YKS 2024 Türk Dili ve Edebiyatı çıkmış sorular yayınlandı mı? AYT Türk Dili ve Edebiyatı SORU-CEVAPLARI açıklandı mı? YKS 2024 Fen Bilimleri çıkmış sorular yayınlandı mı? AYT Fen Bilimleri SORU-CEVAPLARI açıklandı mı? YKS 2024 Matematik çıkmış sorular yayınlandı mı? AYT Matematik SORU-CEVAPLARI açıklandı mı? AYT SINAV YORUMLARI 2024: AYT sınavı zor muydu, kolay mıydı? YDT sınavı ne zaman, saat kaçta başlayacak? YDT sınavı başladı mı, ne zaman başlıyor/bitiyor? AYT bitti mi? AYT sınavı sona erdi mi? AYT sınavı ne zaman bitecek? YKS yabancı dil sınavı (YDT) saat kaçta? YDT sınavı hangi tarihte, ne zaman yapılacak? AYT kaçta bitiyor? AYT sınavı kaçta biter, kaç dakika sonra çıkılır? 9 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 9 Haziran dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 9 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 9 HAZİRAN 2024: Kurban Bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? YKS en geç giriş saati kaç? YKS sınavına en geç saat kaçta girilir, kaçta kapılar kapanır?
Ortalık yangın yeri! Dursun Özbek, Ali Koç ve Aziz Yıldırım'a demediğini bırakmadı

Ortalık yangın yeri! Dursun Özbek, Ali Koç ve Aziz Yıldırım'a demediğini bırakmadı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title