Haberler

Sahte Müftü Eşi, Pişman Değil Üzgünmüş

Güncelleme:

Kendisini müftü eşi olarak tanıtarak halkı yanlış yönlendirdiği ileri sürülen Cenal: "Pişman değilim, ancak çok üzgünüm."

Kendisini müftü eşi olarak tanıtarak Gezi Parkı odaklı gelişmelerle ilgili bir sosyal paylaşım sitesi üzerinden halkı yanlış yönlendirdiği ileri sürülen Gül Taşlı Cenal, "Aslında burada sosyal medyayı da sorgulamak lazım. Facebook'ta, twitter'da ne kadar güvendeyiz" dedi.

ANNESİNİ TAKLİT ETMİŞ

Eski CHP Burhaniye İlçe Başkanının eşi olan Cenal, ilçede kendilerine ait iş yerinin bahçesinde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, 16 Haziran günü Taksim'de bazı olaylar yaşandığını söyledi. O gün İstanbul'da bulunduğunu anlatan Cenal, doğum yapan kız kardeşini ziyaret kapsamında gittiğini ifade etti. İstanbul'da kuzenlerinin kendisini ziyaret ettiğini söyleyen Cenal, şöyle konuştu: "O gün Kazlıçeşme mitingi vardı. Kazlıçeşme mitinginde bir AK Partili kadın, ilginç bir söylem gerçekleştirdi. Başbakana yoğun bir sevgi gösterisinde bulundu. Tabii tüm sosyal medya bununla çalkalandı. Benim annem komik bir kadındır. Duygularını güzel ifade eder ama komik ifade eder. Çocuklar, bu kadının videosunu izlettiklerinde annem, kadınla karşısındaymış gibi konuşmaya başladı ve biz de bu gelişen diyaloğa güldük."

ANNESİNİN BAŞÖRTÜSÜNÜ KULLANMIŞ

Annesinin "ayıp değil mi, böyle söylenir mi, senin çocuğun yok mu?" gibi sözler kullandığını ileri süren Cenal, "Sonrasında annemin baş örtüsünü başından alıp çocuklar bana taktılar. Annemin taklidini yapmaya başladım ve gülmeye başladım. Ama hazırlık filan yapılmış değil. O an gelişen bir olay bu. Ben de annemin konuştuklarını abartarak, karikatürize ederek orada bir eleştiri konuşması yaptım ailece buna gülüştük" dedi.

ÇOCUKLAR FACEBOOK'A KOYDU

Taklidi yaparken yeğenlerinin videoya çektiğini iddia eden Cenal, "Çocuklar bunu facebook'a koydular. Biz de evde sohbet esnasında bunu farketmedik. İki saat kadar sonra ben facebook'a baktığımda bu videonun bin 700 kişi tarafından paylaşıldığını gördüm. Aslında burada sosyal medyayı da sorgulamak lazım. Facebook'ta,  twitter'da ne kadar güvendeyiz? Benim paylaşımlarım arkadaşlarıma açık ama onların da arkadaşlarının paylaşmasıyla bin 700 kişiye ulaşıyor bu korkunç bir rakam" ifadesini kullandı.

Bunu görünce şaşırdığını ve hemen sildiğini öne süren Cenal, "Bu videonun devamı yok ancak öncesinde de çekilmiş videolar var. Bunu ben dün emniyete de sundum. Bu videonun öncesinde annemin konuşmalarının çekimleri var. Bunun gerçekten bir taklit olduğu belli. Annemin konuşması, arkasından benim konuşmam" dedi. Videoyu sayfasından kaldırdığını ve konunun kapanması gerektiğini belirten Cenal, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Kendince katkı sağladığını düşünen insanlar, bunu alıp, indirip türbanlı kadından şok yanıt diye yayımlaması, işte orada film kopuyor. Arkadaşlarım beni uyardılar seni izliyoruz diye. Videoyu sildiğim halde uyarı alınca bana link atmalarını istedim. Onların attığı linklere ve bulmaya çalıştığım bütün sitelere mesaj göndererek videoyu kaldırmalarını istedim. Ben kapalı bir kadın olmadığımı belirterek bunun gereksiz, ayıp bir şey olduğunu, çocuklar tarafından yapılmış çekim olduğunu söylüyorum ve silmelerini istiyorum. Bunu da emniyete delil olarak sundum."

PİŞMAN DEĞİLİM

Cenal, uyarısını dikkate alıp silenlerin olduğunu ancak silmeyenlerin de çıktığını belirterek, hesabını kapatmak zorunda kaldığını çünkü endişelendiğini söyledi. Gündemi işgal edecek bir şey yapmadığını savunan Cenal, "Ben provokatör olsaydım yüzümü gizlerdim ve emniyet şu anda o kimliği araştırıyor olurdu. Ben kimse hakkında kötü konuşmadım. Eleştiri var. Benim eleştirmem vatandaşlık hakkım. Ama bunun yayılması iradem dışında olmuştur. Ben sosyal medya mağduruyum. Ben bunu şaka olsun diye yaptığım için pişman değilim, ancak çok üzgünüm" diye konuştu.

Video görüntüsü sosyal paylaşım sitesinde paylaşılan Gül Taşlı Cenal, dün Burhaniye Emniyet Müdürlüğünde ifade vermişti.

Kaynak: AA / Güncel

Burhaniye Gül Taşlı Facebook Müftü Politika Güncel Haberler

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Adıyaman'da skandallar zinciri! Doktorla hastanenin kavgası, Hamza bebeğin hayatına mal oldu

Adıyaman'da skandallar zinciri! Doktorla hastanenin kavgası, Hamza bebeğin hayatına mal oldu

Bakmadan Geçme

A101 bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ A101 açık mı kapalı mı? ŞOK bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ ŞOK açık mı kapalı mı? BİM bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ BİM açık mı kapalı mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 16 Haziran 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? İtalya-Arnavutluk maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İtalya-Arnavutluk maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bayram namazı nasıl kılınır? Bayram namazı kaç rekat? Yalova Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yalova Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Uşak Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Uşak Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tunceli Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tunceli Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tokat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tokat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tekirdağ Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tekirdağ Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Yozgat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yozgat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Van Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Van Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti!
Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title