Haberler

Sahillerde tatil yoğunluğu

Kurban Bayramı tatilini fırsat bilen vatandaşlar, Türkiye'nin bazı bölgelerinde sıcaklıkların oldukça düşmesine rağmen hava sıcaklığının 30 dereceye ulaştığı Silifke ilçesinde denize girmenin key...

Kurban Bayramı tatilini fırsat bilen vatandaşlar, Türkiye'nin bazı bölgelerinde sıcaklıkların oldukça düşmesine rağmen hava sıcaklığının 30 dereceye ulaştığı Silifke ilçesinde denize girmenin keyfini yaşıyor.

İlçeye bağlı Atakent beldesinde Belediye Başkanı Hasan Uslu, beraberindeki zabıta ekipleriyle, sahilde denize giren vatandaşlara karpuz ikram etti.

Uslu, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, 3 gündür beldede sıcaklıkların arttığını ve tatilcilerin sahillere akın ettiğini söyledi.

Kurban Bayramı öncesi havaların güzel olması ve tatilcilerin Atakent'i tercih etmelerinden dolayı memnun olduklarını ifade eden Uslu, "Meteoroloji yetkililerinin beyanı üzerine sahil kesimi olmak üzere beldemizde sıcaklıkların artacağını duyduk. Şu an beldemizde aşırı bir sıcaklık yaşıyoruz. Eşsiz doğa güzelliği olan beldemize tüm tatilcilerimizi Kurban Bayramı tatili için bekliyoruz" diye konuştu.

Tatilcilere her türlü hizmeti ve rahatlığı sunmaya çalıştıklarını belirten Uslu, şöyle devam etti:

"Zabıta ekiplerimizle bayram tatili nedeniyle beldemize gelen tatilcilerimizi serinletmek için karpuz ikram ettik. Otel havuzunda veya denize giren ve sıcaktan bunalan tatilcilerimizin serinleyebilmesi için bu çalışmayı başlattık. Sahilimiz, ülkemizin ender bulunan yerlerinden birisidir. Kurban Bayramı tatili için bütün tedbirlerimizi aldık. Bu vesileyle vatandaşlarımızı beldemizde ağırlamaktan dolayı mutluluk duyacağız."

Türkiye'nin farklı bölgelerinin yanı sıra Almanya ve Hollanda gibi Avrupa ülkelerinden gelen turistler de havanın güzel olması nedeniyle deniz girmenin keyfini yaşadıklarını belirterek, belediye başkanına da ikram ettiği karpuzdan dolayı teşekkür etti.

Kaynak: AA / Güncel

Kurban Bayramı Hasan Uslu Silifke Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title