Haberler

Sağlık-Sen'den "doktorlara yapılan zammın tüm sağlıkçıları kapsaması" talebi

Güncelleme:

Sağlık-Sen Genel Başkanı Semih Durmuş, hekimlere yönelik düzenleme ve zam müjdesinin tüm sağlık çalışanlarını kapsamasını isteyerek, "Önümüzdeki hafta ülke genelinde iş bırakma eyleminde bulunacağız. Temennimiz kapsamlı bir zam açıklamasıyla sağlık çalışanlarının tamamının yüzünün gülmesidir.

Sağlık-Sen Genel Başkanı Semih Durmuş, hekimlere yönelik düzenleme ve zam müjdesinin tüm sağlık çalışanlarını kapsamasını isteyerek, "Önümüzdeki hafta ülke genelinde iş bırakma eyleminde bulunacağız. Temennimiz kapsamlı bir zam açıklamasıyla sağlık çalışanlarının tamamının yüzünün gülmesidir." dedi.

Antalya İl Sağlık Müdürlüğü önünde toplanan sağlık çalışanları, doktorların maddi haklarının iyileştirilmesine yönelik düzenlemenin diğer sağlıkçıları kapsamamasına tepki gösterdi.

Sağlık-Sen Genel Başkanı Durmuş, burada yaptığı açıklamada, 260 bini aşan üyelerinden aldıkları güç ve yetkiyle kamu görevlisi sağlık çalışanlarının sesi, soluğu, nefesi olduklarını, ülkenin dört bir yanından 3 bini aşkın temsilci ve yöneticinin katılımıyla "Türkiye Buluşması"nı gerçekleştirmek için Antalya'ya geldiklerini söyledi.

Doktorların maddi haklarının iyileştirilmesine yönelik düzenlemeye değinen Durmuş, "Yetkili sendika olarak zam yapılmasına asla karşı değiliz, olamayız da. Zamma karşı olmamız, sendikal kimliğimizi ve mücadelemizi inkar manasına gelir. Biz yapılan zamda sağlık çalışanlarının yok sayılmasına karşıyız." diye konuştu.

Kamu adına 1 milyon sağlık çalışanının görev yaptığını belirten Durmuş, şunları kaydetti:

"Kapıdaki güvenlik görevlisinden danışmadaki memura, temizlik görevlisinden sağlık teknikerine, ambulans şoföründen röntgen teknisyenine, hemşiresinden doktoruna tamamı 1 milyon sağlık emekçisine dahildir. Görev tanımları farklıdır ancak yaptıkları iş sağlık hizmeti sunmaktır. Her bir branştaki, her bir birimdeki sağlık emekçisi, sağlık hizmet zincirinin bir halkasını temsil ediyor. Önümüzdeki hafta ülke genelinde iş bırakma eyleminde bulunacağız. Temennimiz kapsamlı bir zam açıklamasıyla sağlık çalışanlarının tamamının yüzünün gülmesidir. Salgın devam ediyor. Her bir sağlık çalışanının yüzünün gülmesine, işine dört elle sarılmasına, iş barışının ve çalışma huzurunun sağlanmasına büyük ihtiyaç vardır."

Kaynak: AA / Güncel

Togo Cumhuriyeti Semih Durmuş Antalya Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Bakmadan Geçme

Usyk kimdir? Boksör Usyk kaç yaşında, nereli? #129351 Tyson Fury kim, kaç yaşında, nereli? #127942 18 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Fury Usyk maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda 2024? Tyson Fury Usyk maçı ne zaman #129351 18 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Yeni Angola Büyükelçisi Muhammet Mustafa Çelik kimdir? Muhammet Mustafa Çelik hayatı ve biyografisi nedir? 18 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! 18 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 18 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! #9889 #127919 18 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 18 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 18 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 18 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title