Haberler

Sağır ve Dilsiz Sultan Aslan 14 Gündür Kayıp

Kırşehir'in Kaman İlçesi'nde yaşayan ve eşi gibi sağır ve dilsiz olan 28 yaşındaki Sultan Aslan'dan 14 gündür haber alınamıyor.

Kırşehir'in Kaman İlçesi'nde yaşayan ve eşi gibi sağır ve dilsiz olan 28 yaşındaki Sultan Aslan'dan 14 gündür haber alınamıyor.

Kırşehir'in Kaman ilçesinde kendisi gibi sağır ve dilsiz eşi 29 yaşındaki Gökhan Aslan ile 4 yıldır evli olan Sultan Aslan, 21 Nisan 2012 tarihinden beri kayıp. Ankara'nın Etimesgut İlçesi'nde oturan annesi ile dayısı Haydar Yeşilyurt, olaydan büyük üzüntü duyduklarını söyledi. Haydar Yeşilyurt, Ankara'nın sokak ve caddelerinde el ilanları ile kayıp yeğenini aramaya çalışıyor.

Dayı Haydar Yeşilyurt, sağır ve dilsiz olan kayıp yeğeni Sultan Aslan'ın Kırıkkale'den otobüsle Ankara terminaline geldiği ve 5 gün önce Ankara Adliyesi önünde görüldüğüne dair bilgi aldığını söyledi. Yeşilyurt, "Yeğenim Sultan'ı 4 yıl önce kendisi gibi sağır ve dilsiz Gökhan Aslan ile evlendirdik. Kırşehir'in Kaman ilçesinde Hirfanlı Barajı lojmanlarında kendi hallerinde bir yaşamları vardı. Ne olduğunu bilmiyoruz, ama yeğenim Sultan bilemediğimiz bir nedenle Kırıkkale'ye gelmiş, 10.30'da Ankara'ya hareket eden bir otobüsle Otogarda indiğini seyahat ettiği otobüs firmasından öğrendik. Ankara'da olduğu kanatiyle cadde ve sokaklara el ilanı yapıştırıp, arıyorum" dedi.

Sıhhıye civarında simitçilik yapan bir kişinin yeğeni Sultan'ı Adliye binası önünde bir bankta ağlarken gördüğünü, kendisine yardımcı olmak istediğini, ancak konuşamadığı için olamadığını söylediğini de belirten dayı Yeşilyurt, "Geçtiğimiz yıl babasını kaybeden yeğenimin annesi olan kardeşim yaşlı. Şu an evimde sağlık sorunları yaşıyor. Yeğenimi gören veya yerini bilenlerden polise bilgi vermelerini istiyorum" dedi. - Ankara

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gökhan Aslan Kırşehir Kaman Politika Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Bakmadan Geçme

Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın 'Şarap festivali' eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın "Şarap festivali" eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title