Haberler

Edirne'de yarım saatlik sağanak yağış yolları göle çevirdi, ağaçları devirdi

Güncelleme:

Edirne'de öğlen saatlerinde etkili olan 30 dakikalık yağış yolları göle çevirdi. Bir kaç noktada ise ağaçlar devrildi, bir araç zarar gördü. Cadde ve sokaklardaki su birikintileri nedeniyle trafikte aksamalar yaşandı.

Edirne'de öğlen saatlerinde başlayan ve yaklaşık 30 dakika süren sağanak yağış sebebiyle yollar göle dönerken, devrilen ağaçların altında kalan bazı araçlar hasar gördü.

30 DAKİKALIK YAĞIŞ YOLLARI GÖLE ÇEVİRDİ

Günlerdir devem eden kavurucu sıcakların ardından bugün Edirne'de 30 dakika boyunca etkili olan yağış yolları göle çevirdi. Yağışla birlikte bir kaç noktada ise ağaçlar devrildi. Talatpaşa mahallesi Uzun kaldırım caddesinde devrilen ağaçlar araca zarar verdi. Aracın üzerine devrilen ağaç sonrası bölgeye polis ekipleri sevk edildi.

Sağanak yağış yolları göle çevirdi, ağaçları devirdi

YAĞMURU FIRSAT BİLİP ARACINI YIKADI

Etkili olan sağanak nedeniyle cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu, sürücüler zor anlar yaşarken, cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu. Ana caddeler yağmur sularıyla doldu. Bazı sürücüler araçlarını yol kenarına çekip, bir süre sağanağın dinmesini bekledi. Bu nedenle trafikte aksamalar yaşandı. Yağan yağmuru fırsat bilen başka bir vatandaş ise eline aldığı şemsiyeyle kendisini korurken, bazıları ise fırçayla kamyonetini yıkamaya devam etti.

Sağanak yağış yolları göle çevirdi, ağaçları devirdi

Sağanak yağış yolları göle çevirdi, ağaçları devirdi

Sağanak yağış yolları göle çevirdi, ağaçları devirdi

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Edirne Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title