Haberler

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Çalışan Gazetecileri Kutladı

Güncelleme:

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla basın mensuplarıyla bir araya geldi. Köse, kentte görev yapan basın emekçilerinin zorlu koşullarda yaptıkları işin kıymetli olduğunu belirtti.

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Köse, Safranbolu Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen toplantıda, kentte görev yapan basın emekçilerinin gününü kutladı.

Gazeteciliğin zor bir meslek olduğunu belirten Köse, "Her mesleğin kendine göre zorlukları var mutlaka ama sizin koşullarınız sürekli değişken. Zorlu koşullarda, gece gündüz demeden, mesai mefhumu gözetmeden belki sevdiklerinizden günlerce, aylarca uzakta kalmayı bile göze alarak yaptığınız bir meslek. Yaptığımız hizmetleri, halka duyurmak anlamında yaptığınız iş çok kıymetli." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Gazeteciler Günü Safranbolu Elif Köse Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title