Haberler

Rusya: Türkiye, Suriye Ordusunu Vurdu

Güncelleme:

Rusya Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre; Türk Silahlı Kuvvetleri, Suriye ordusuna ait hedefleri vurdu.

Rusya'nın Suriye'deki ateşkesi izleme merkezinin haber bülteninde, Suriye'nin Türk silahlı kuvvetlerinin saldırısına maruz kaldığı iddia edildi.

Türkiye'nin sınırdaki faaliyetlerini sürdürdüğünü belirten ateşkes izleme merkezi, Suriye sınırlarına yönelik askeri aktiviteleri şöyle sıraladı:

"10 Nisan 2016 tarihinde saat 8.30 ilâ 9.20 arasında, Metişli yerleşim birimi yakınlarındaki Türk topçu birliği, Lazkiye bölgesindeki Suriye hükümet ordusunun mevzilerini ateşe tuttu. Saat 13.00'da, aynı ateş mevziinden Gebelli yerleşim birimine yönelik topçu saldırısı düzenlendi."

SURİYE DE TÜRKİYE'Yİ SUÇLAMIŞTI

Suriye Dışişleri Bakanı Velid Muallim de, Ankara'yı Suriye'deki ateşkesi bozmaya çalışmakla suçlamıştı.

Suriye Haber Ajansı SANA'nın haberine göre, dün Şam'da BM Suriye özel temsilcisi Staffan de Mistura ile bir araya gelen Muallim, Türkiye ve Suudi Arabistan'ın, Şubat ayından beri yürürlükte olan ateşkesi bozmak için muhalif gruplara emir verdiklerini ve bu grupların sık sık ateşkesi ihlal ettiklerini iddia etmişti.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Türkiye Suriye Rusya Güncel Haberler

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

Korkutan rapor! Deprem bölgesinde intihar vakalarında artış yaşanıyor, 8 yaşında girişimde bulunanlar var

Korkutan rapor! Deprem bölgesinde intihar vakalarında artış yaşanıyor, 8 yaşında girişimde bulunanlar var

Bakmadan Geçme

16 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Resmi Gazete bugün (16 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 16 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 16 Mayıs dün gece deprem mi oldu? 16 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 16 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Brighton Chelsea maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Chelsea maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.United Newcastle maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! M.United Newcastle maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
Saldırıya uğrayan Fico'nun durumu ciddiyetini koruyor! Ameliyatta 3 saat geride kaldı

Saldırıya uğrayan Fico'nun durumu ciddiyetini koruyor! Ameliyatta 3 saat geride kaldı

500

Yorumlar (27)

ZAFER:

Bu Rusyada nasıl bir Türk düşmanlığı var böyle arkadaş Allah bunlara fırsat vermesin

34
3
yanıtYanıtla
yozgat-sinop :

zavalli turkiye kendi tabutunu hazirladi artik cok gec. turkiye bitti yorumcular bile kurtaramaz tc iiiii. . . . . . . . . . . . . . . . .

4
29
yanıtYanıtla
vatandaş 38:

zavallı sensin hain sen kendi tabutunu hazırla

yanıt45
yanıt2
BORAN:

ALLAH BELANI VERSİN YOZGATLI SEN KİME ÇALIŞIYON SEN YOZGATLI DEGİLSİN ERMENİ BU İSMİDE KORKAKLIGINDAN KULLANIYORSUN ETEKLİ TERÖRİST

yanıt1
yanıt0
Türkiye vurdu mu çok pis vurur:

russeverler, abd den demokrasi isteyenler içimizdeki hainler yani:):):) bu haberi rusya ya onlar göndermiştir. Tabii ki palavra. Biz sadece teröristleri vururuz.

20
4
yanıtYanıtla
haklısın:

paralel dir vuran

yanıt3
yanıt0
EY YÜCE RABBİM:

EY YÜCE ALLAHIM RUSYAYI PARAM PARÇA EYLE , RUSYAYI MÜSLÜMANLARA MEKAN, VE VATAN EYLE , ASKERİMİZE POLİSİMİZE MÜSLÜMANLARA MÜCAHİTLERE , ZAFERLER İHSAN EYLE, AMİN. .

20
1
yanıtYanıtla
kuzey:

rusya girdin suriye çöplüğüne , başkaları nı da bu çöplüğe çekmeye çalışıyorsun, , girdiğin çöplükte yok olup git, işgalci rusya

15
4
yanıtYanıtla
cevat:

RUSYA. . !! Suriye senin SÖMÜRGENMİ. . ?? Suriye olmasa RUSYA NE YAPCAK. . ?? Suriye olmasa RUSYA DIŞ POLİTİKADA YALNIZ KALACAK. . ?? Başka ilgilendiği devlet kalmadı. . Vah zavallı RUSYA. . ???

15
3
yanıtYanıtla
SENATORE:

TÜRKLERE KİM DÜŞMANSA VURULUR BAŞKA LAFA GEREK YOK

17
1
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title