Haberler

Robert Koleji'nin Duyarlı Öğrencilerinden Keşan Belediyesi'ne Ziyaret

Güncelleme:

İstanbul Robert Koleji'nin topluma hizmet projesi kapsamında 22 Haziran tarihinde Keşan'a gelen öğrencileri, 27 Haziran günü Keşan Belediyesi'ni ziyaret etti.

Saat 16.45 sıralarında belediyeye gelen Robert Koleji öğrencileri ve öğretmenleri, burada Keşan Belediye Başkanı Op. Dr. Mehmet Özcan ve Başkan Vekili İlhan Boz tarafından karşılandı.

Ziyarette, Robert Koleji'nde okuyan oğlu Berkay Kef'le beraber Özel Keşan Hastanesi KBB Uzmanı Op. Dr. Kemal Kef de yer aldı.

Robert Koleji öğrencileri, ziyarette Keşan Belediye Başkanı Op. Dr. Mehmet Özcan'a çiçek, plaket ve hediye sundular.

Keşan Belediyesi Atatürk Spor Salonu'nda Keşanlı öğrencilerle spor alanında bilgi ve tecrübelerini paylaştıklarını aktaran Robert Koleji öğrencileri, Keşan'daki çalışmalarına destek veren Keşan Belediyesi'ne teşekkür ettiler.

Robert Koleji öğretmenlerinden Mehmet Göral "Robert Koleji öğrencilerini toplumun farklı kesimlerinden daha küçük çocuklarla ve hayatlarla kaynaştırmak istedik ve böyle bir proje hazırladık. Projemiz kapsamında bize araç desteği veren ve spor tesislerinin kapılarını açan belediyemize teşekkür ediyoruz." dedi.

Ziyaret nedeniyle Robert Koleji öğrencileri ile yöneticilerine teşekkür eden Keşan Belediye Başkanı Op. Dr. Mehmet Özcan, ülkenin farklı yerlerinden gelen öğrencileri Keşan'da ağırlamaktan ötürü mutlu olduklarını dile getirdi. Robert Koleji öğrencilerinin Keşan'daki etkinlik programı 29 Haziran 2013 Cumartesi günü sona erecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mehmet Özcan Keşan Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Miami Heat Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Denver Nuggets LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! 30 Nisan okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitiyor mu 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ömer final mi yapıyor? Ömer bitiyor mu 2024? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi final mi yapıyor? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bitiyor mu 2024? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Ömer 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Ömer yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title