Haberler

Rize Valiliği'ne İhsan Selim Baydaş atandı

Güncelleme:

Resmi Gazete'de yayımlanan Valiler Kararnamesi'ne göre Rize Valiliği'ne Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı İhsan Selim Baydaş atandı.

Resmi Gazete'de yayımlanan Valiler Kararnamesi'ne 57 ilin valisi değişirken Rize Valiliği'ne Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı İhsan Selim Baydaş atandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası ile yeni Valiler Kararnamesi Resmi Gazete'de yayımlanarak 57 ilin valisi değişirken, 16 vali ise Vali-Mülkiye Başmüfettişliği'ne atandı. Kararnameye göre bir önceki kararname ile Kahramanmaraş Valiliği'ne atanan Kemal Çeber'in yerine Rize Valiliği'ne Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı İhsan Selim Baydaş atandı. 02 Kasım 2018 tarihinden bu yana Gençlik ve Spor Bakan Yardımcılığı görevini yürüten Baydaş, 2014-2017 yılları arasında Cumhurbaşanı Erdoğan'ın ana baba ocağı Rize'nin Güneysu İlçesi Kaymakamlığı görevini yürütmüştü.

İhsan Selim Baydaş kimdir?

1981 yılında Malatya'da doğan İhsan Selim Baydaş, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden 2003 yılında mezun olduktan sonra 2005 yılında açılan Kaymakamlık sınavını kazanarak Ağustos 2006 tarihinde ÇOMÜ'den mezun ilk kaymakam olarak Yozgat Kaymakam Adaylığı ile Mülki İdare Amirliğine başladı.

İçişleri Bakanlığı tarafından gönderildiği Amerika Birleşik Devletleri Florida Eyaletinin Orlando kentinde bulunan University Of Central Florida'da 1 yıl süreyle dil eğitimi ve 'Kriz Yönetiminde Liderlik, Koordinasyon ve İletişim' alanında çalışmalarda bulunan Baydaş, 93. Dönem Kaymakamlık kursunu ikincilikle tamamlayarak göreve başladığı Çeltikçi Kaymakamlığında, eş zamanlı olarak Burdur Vali Yardımcılığına vekalet etti.

2013-2014 yıllarında Elazığ Vali Yardımcılığı, 2014-2017 yılları arasında Rize Güneysu Kaymakamlığı görevinde bulundu. 2017-2018 yılında İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğünde Şube Müdürü ve Daire Başkan vekilliği yapan Baydaş, 02.11.2018 tarihinde Gençlik ve Spor Bakan Yardımcılığına atandı. Baydaş evli ve 3 çocuk babasıdır. - RİZE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İhsan Selim Baydaş Rize Valiliği Gençlik Spor Rize Güncel Haberler

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

Bakmadan Geçme

16 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 16 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Brighton Chelsea maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Chelsea maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.United Newcastle maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! M.United Newcastle maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Manchester United Newcastle maçı CANLI izle! 15 Mayıs MANU Newcastle maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Brighton Chelsea maçı CANLI izle! 15 Mayıs Brighton Chelsea maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? VAR kalkıyor mu? Premier Lig'de VAR sistemi kaldırılacak mı?
2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title