Haberler

Ricciardone'den Yolsuzluk Operasyonu Açıklaması

Güncelleme:

Ricciardone, "Yolsuzluk operasyonu ile ABD'nin bir ilgisi yoktur. Hiç kimse asılsız iddialar ile Türkiye-ABD ilişkilerini tehlikeye atmamalıdır" dedi.

ABD'nin Ankara Büyükelçisi Frank Ricciardone, hakkındaki iddiaları yazılı açıklama ile yalanladı.

"İDDİALAR TAMAMEN ASILSIZDIR"

Ricciardone, ABD'nin yolsuzluk operasyonuna hiçbir şekilde karışmadığını vurgulayarak, "ABD'nin, devam eden yolsuzluk operasyonuyla hiçbir şekilde ilgisi yoktur. ABD ve Türkiye arasındaki dostluk ve işbirliği iki ülke için de hayati öneme sahiptir. Hiç kimse ABD-Türkiye ilişkilerini asılsız iddialarla tehlikeye atmamalıdır. Böyle bir toplantı yapılmadığı gibi, haberlerde ortaya atılan iddiaların tümü tamamen yalan ve iftiradır." dedi.

3 GAZETEDE MANŞET OLDU

Bugün 3 gazetenin manşetinde ABD Elçisi'ne ait olduğu iddia edilen sözler yer aldı. Star Gazetesi ''Elçiden Operasyon İtirafı'', Yeni Şafak ''Çek Git Bu Ülkeden'' ve Akşam Gazetesi de ''Derin Operasyonun İntikam Ortağı'' manşetleriyle ABD Elçisi ile ilgili bir iddia ortaya attılar.

Haberlerde operasyonun başladığı gün yani 17 Aralık'ta ABD Sefareti'nde AB elçielrine yemek veren Ricciardone'nin "Halkbank'ı söyledik sonuç alamadık. Şimdi imparatorluğun çöküşünü izleyeceksiniz" söylediği iddia ediliyor.

'DAVUTOĞLU DÜN KERRY'İ ARAYACAK' İDDİASI

Bu arada Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun, rahatsızlığını belirtmek için ABD'li meslektaşı John Kerry'i ile bir telefon görüşmesi yapacağı ve Frances Ricciardone'nin 'istenmeyen adam' ilan edileceği öne sürüldü.

 

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

türkiye Güncel - Operasyon Güncel Haberler

500

Yorumlar (40)

Ahmet DERELİdereli@hotmail.com:

BU HÜKÜMETİ 2023 DE GÖRMEK İSTEMEYENLER VAR ARKADAŞLAR LOZAN BARIŞ ANLAŞMASI 2023 DE BİTİYOR BU OYUNLAR BOŞUNA YAPILMADI KENDİNİZE GELİN !

36
20
yanıtYanıtla
S.B.saffet_b@yahoo.de:

@AHEMT DERELİ, ne yani, sen 2023 de dünyaya savaş mı açacaksın ? la sen körmüsün yoksa okuman yazman mı yok ? Rüşvet alınmış ve verilmiş, alan AKP bakanlarının oğulları, veren de belli, aracılar da belli, destekleyenler de, örtbas etmek isteyenler de belli, sen neyin peşindesin halen daha ? Bu yolsuzluk örtbas mı edilsin yani, suçlular cezalandırılmasın mı yani, Bakanların da bu işte parmakları varsa, halen daha seni yönetsinler mi yani ? la şu adamın önüne bir balye saman atında sussun yaa, hakikaten koyunsunuz siz arkadaş !!!

18
34
yanıtYanıtla
Y.sysmnyldrm01@hotmail.com:

bazıları okadar kör kiiii ! koyunlara hakaret etmiş oluyorz yazık hayvanlar okadar masum kiii..

yanıt0
yanıt0
asaysberg-1@hotmail.com:

ulan milli takım gol yese amerikan, israilden biliyorsunuz

23
11
yanıtYanıtla
K.T.k.t.@hotmail.com:

neyi biliyorsunda konusuyorsun acaba topkafa

yanıt0
yanıt0
Deja-vuDeja-vu85@hotmail.com:

KARA cigim AKP yok oldu sizin haberiniz yok. Iki seceneginiz var! Ya Müslümanliktan vaz gececeksiniz yada AKP'den. Hodri Meydan! Bakalim sizin Müslümanliginiz kac para edermis.

6
24
yanıtYanıtla
KANDIRALIayhangocmenoglu@gmail.com:

DEJA sen Yahudiliğin kaç para çek git bu ülkeden Müslüman ülke burası soysuz ülkesi deyil senin gibi

yanıt0
yanıt0
mrtmuratcglr345@hotmail.com:

din ile partiyi aynı kefeye koyacak kadar gafilsiniz bu millet size gereken cevabı verir siz o kafanızı yormayın

yanıt0
yanıt0
HARPUTLUumut_efe_ayaz@hotmail.com:

yedirmedik ' Yedirmeyeceyiz ! eskiden tv'de görmedigimiz Fettullah efendi şimdi hergün göz dagı verip duruyor acaba sebebi nedir ? kendine bu kadar güvendigine göre ABD ve ergenekonla iş birligi yaptıgı aşikardır ' ayrıca bakıyorum'da ATAistler bir anda cemaatci oldu yazık yazık chp zihniyetliler ABD ye ateş püskürürken bir anda ABD şakşakcısı oldular kör degiliz ve ERDOĞAN'ı yedirmeyeceyiz.

13
16
yanıtYanıtla
hakan kodakWinds_soon@hotmail.com:

sen görmemişsin hocaefendi herkul sitesinde sürekli sohbetleri var

yanıt0
yanıt0
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title