Haberler

Resepsiyonda kendisini karşılayan valiyi es geçen albay, Yüksek Disiplin Kuruluna sevk edildi

Güncelleme:

Tokat Valiliği tarafından düzenlenen 30 Ağustos resepsiyonunda Tokat Valisi Numan Hatipoğlu ve eşi, gelen konukları kapıda karşılayıp herkesle tek tek tokalaştı. O sırada içeriye giren albayın telefonla konuştuğu ve kendilerini selamlayan Vali ile eşine bakmadan içeri girdiği görüldü. Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada olaya karışanların görevden alındığı ve Yüksek Disiplin Kuruluna sevk edildiği bilgisi yer aldı.

Tokat Valiliği'nde düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı resepsiyonunda yaşanan bir olaya ait görüntüler ortaya çıktı. Resepsiyona ev sahipliği yapan Tokat Valisi Numan Hatipoğlu ve eşi, gelenleri kapıda karşıladı. Çift, her gelenle tek tek tokalaştı.

TEPKİ ÇEKTİ

Bu sırada kalabalık bir askeri grup kendilerini kapıda karşılayan Vali Numan Hatipoğlu'nun elini sıkmadı. Hatta en önce bulunan albayın içeriye telefonla konuşarak girdiği ve Vali'nin olduğu tarafa bakmadığı görüldü. O anlar sosyal medyada da tepki çekti. AK Parti MKYK Üyesi Şamil Tayyar, görüntülerle ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Disiplin soruşturması açıldığını, bir albay ve binbaşının il dışına gönderildi. Beyler, herkes haddini bilecek" ifadelerini kullandı.

YÜKSEK DİSİPLİN KURULUNA SEVK EDİLDİ

Milli Savunma Bakanlığı tarafından söz konusu görüntülerle ilgili açıklama yapıldı. Metinde şu ifadeler yer aldı: ""30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle Tokat ilinde düzenlenen resepsiyonda meydana gelen ve hiçbir şekilde kabulü mümkün olmayan olaya karışanlar idari tahkikatın selameti bakımından derhâl görevden alınmış , idari tahkikat heyeti oluşturularak olay tüm yönleriyle incelenmiş, değerlendirilmiş ve söz konusu personel haklarında gerekli işlem yapılmak üzere Yüksek Disiplin Kuruluna sevk edilmiştir. TSK bünyesinde disiplin yani yasalara, kurallara uymak esastır . Aksi davranışlar asla kabul edilemez. TSK binlerce yıllık tarihimizden süzülüp gelen millî , manevi , mesleki değerlerimizden aldığı ilhamla milletinin emrinde, görevinin başındadır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Resepsiyonda kendisini karşılayan valiyi es geçen albay, Yüksek Disiplin Kuruluna sevk edildi

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Güncel

Milli Savunma Bakanlığı Numan Hatipoğlu Tokat Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafını indirmişti! Tatvan Belediye Başkanı Mümin Erol hakkında soruşturma başlatıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafını indirmişti! Tatvan Belediye Başkanı Mümin Erol hakkında soruşturma başlatıldı

Valilik, Irak uyruklu vatandaşa ruhsat vermeyen Afyonkarahisar Belediye Başkanı Köksal'ı ifadeye çağırdı

Valilik, Irak uyruklu vatandaşa ruhsat vermeyen Afyonkarahisar Belediye Başkanı Köksal'ı ifadeye çağırdı

AK Parti'den CHP'ye geçen Mazgirt Belediyesi'nin elektriği 5 yıldır ödenmeyen borç nedeniyle kesildi

AK Parti'den CHP'ye geçen Mazgirt Belediyesi'nin elektriği 5 yıldır ödenmeyen borç nedeniyle kesildi

Bakmadan Geçme

Limon FC elendi mi? Limon FC turnuvaya veda etti mi? Ankara okullar tatil mi 7 Haziran? Merve elendi mi? Survivor Merve adaya veda etti mi? ÖSYM sınavında biri ölürse ne olur? Sınıftakiler tam puan mı alır? 7 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 7 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Haziran 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Ankara selde ölen var mı, yarın sel devam edecek mi? 7 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 7 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 7 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 7 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
İsrail, Hizbullah'a savaş açmaya hazırlanıyor: Bir an bile durmayacağız

İsrail, Hizbullah'a savaş açmaya hazırlanıyor: Bir an bile durmayacağız

500

Yorumlar (42)

Zama Zam:

Yapılan hoş değil tasnif edilecek bir şey değil ama bence bunun öncesine bakmak lazım o vali ne yapmıştır da bu albay selam veremeyecek kadar kin nefret ile dolmuş bence bunu araştırmak lazim

247
537
yanıtYanıtla
osmanlı:

Vali davet etti ise ilin en yuksek makamlı subayı general bile olsa mazeret bildirmeden gitmez, gittiğinde ise gereken saygıyı göstermez ise yolu amirine itaatsizlikten askeri disiplin mahkemesi dır. Subay in sorgulama hakkı yoktur. Devlet kademelerinde saygısızlık olmaz.

yanıt30
yanıt4
Ali Ali:

ne yaparsa yapsin ... anasına babasına küfür etmedi ya. halen zihinlerde BEN DAHA KIYMETLIYIM diyen askeri zihniyet var.

yanıt22
yanıt7
Mustafa ESMER:

Ne yaptı acaba? Kışlasına girip posta mı koydu? Burda bir albay varmış, dur şununla ugrasayim demiştir kesin. Öküz altında buzağı aramayın adam beraberindekilere de emir verip devletin valisine sakın ha el uzatmayin, basinizi dahi cevirmeyin demiş düpedüz!

yanıt3
yanıt1
ibrahim sarı:

Bugünlerde bazılarının burnu havada, kibir abideleri olmuş. Kimisi mecliste cumhurbaşkanını, kimisi valiyi takmıyor. Buralar protokol makamıdır. Saygıyı makama sunacaksın. Biraz edep ya hu

620
146
yanıtYanıtla
Can :

Bu gibi subaylar ı kayırmamak lazım, ileride bir birliğin komutanı olacak yine sorun, direk atılmalı

530
172
yanıtYanıtla
mardinli yiğit:

ne atılması, bir subayı bakkal çırağı gibi görmekten vazgeçin artık! gün gelir birileri de seni atar!

yanıt8
yanıt34
kuzu baba:

yazık bunların eline düşmemek için yeniden RTE

306
192
yanıtYanıtla
Batman Malatya:

28 şubatlar geride kaldı.Olaylar karşısında çok şükür, Dimdik duran bir başkanımız var

273
164
yanıtYanıtla
Recep Koca:

Bu adamı ihraç ediniz devletin makamına terbiyesizlik bana millete yapılmıştır ufak bir ceza millete ihanettir....saygıyla arz edilir Emekli polis.

280
101
yanıtYanıtla
Tüm 42 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title