Haberler

Rene Caovilla Ayakkabıları, Harvey Nichols'ta

Güncelleme:

Rene Caovilla, ustalıkla yarattığı 2012 İlkbahar- Yaz Koleksiyonu'yla Harvey Nichols mağazalarında göz kamaştırıyor.

Rene Caovilla'nın nostaljik esintileri geleceğin fütüristik formlarında buluşturduğu ayakkabı tasarımları, lüks tutkunu kadınları shop-in-shop konseptiyle Harvey Nichols'ta baştan çıkartıyor.

İtalya'nın dünyaca ünlü ayakkabı markası Rene Caovilla, ustalıkla yarattığı 2012 İlkbahar- Yaz Koleksiyonu'yla Harvey Nichols mağazalarında göz kamaştırıyor. Yeni sezonla beraber Rene Caovilla 2012 İlkbahar/Yaz Ayakkabı Koleksiyonu kadınların elegant, feminen ve tutkulu yanını vurguluyor. Rene Caovilla tasarımlarının doruk noktası olarak nitelendirdiği değerli taşlarla bezenmiş platform topuklular, bağcık ve dantel detaylı sandaletler zarif bilekleri sarmalayıp kadınları adeta bir moda ikonuna dönüştürüyor.

VENEDİK'İN SİHİRLİ GECELERİ

Venedik'in ışıltılı gecelerinden ilham alarak yaratılan sandaletler, dantelin zarafetiyle kaplanıp incinin asaletiyle bezeniyor. Akik taşından çiçeklerle renklendirilen altın ışıltılı platform ve ince topuklu tasarımlar, koleksiyonun nostaljik ve çekici siluetini bir arada yansıtıyor.

SU ALTININ GİZEMLİ DÜNYASI

Okyanusun derinliğindeki deniz kabuklarından ilham alarak hayata geçirilen kristal taşların parlaklığı ve istiridye kabuklarıyla süslenmiş tahta topuklar, kadını soluk kesen bir tanrıçaya dönüştürüyor.

CAPRİ'DEN SEVGİLERLE

İtalyan ezgilerini ve sıcaklığını taşıyan sezonun hit renkleri olan fuşya ve mandalina tonunun uyumunu yansıtan ve lacivert örgülü sicim ip detaylı sofistike dizaynlar dişi ruhu harekete geçirerek kadının feminen şıklığını başka bir boyuta taşıyor.

BEYONCE'NİN HOLLYWOOD ETKİSİ

Hollywood'un ilham perisi Beyonce'nin vücut kıvrımlarından esinlenilerek tasarlanan özel parçalar, renkli kristal dokunuşlar ve tabandaki ışıltılı yansımalarla modayı yeniden yorumluyor.

MURANO CAMININ KIŞKIRTICI YAKLAŞIMI

Antik çağlarda murano camına şekil veren zanaatkarlardan etkilenerek yaratılan gökkuşağı renkli murano camlarının ahengiyle işlenen geometrik formlardaki sandaletler, metropol kadınını Harvey Nichols'ta tekrar yaratıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Harvey Nichols Beyonce Venedik İtalya Güncel Haberler

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 16 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 16 Mayıs dün gece deprem mi oldu? 16 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 16 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Brighton Chelsea maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Chelsea maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.United Newcastle maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! M.United Newcastle maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Manchester United Newcastle maçı CANLI izle! 15 Mayıs MANU Newcastle maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title