Haberler

Polisin 'Yarınlar Umut Olsun' Turnuvası Sona Erdi

Antalya Emniyet Müdürlüğü'nün 'Yarınlar Umut Olsun' sloganıyla düzenlediği futbol turnuvasını adı uyuşturucu ile anılan Zeytinköy Bölgesi'nin takımı Zeytinköyspor kazandı.

Antalya Emniyet Müdürlüğü'nün 'Yarınlar Umut Olsun' sloganıyla düzenlediği futbol turnuvasını adı uyuşturucu ile anılan Zeytinköy Bölgesi'nin takımı Zeytinköy spor kazandı. Finalde Polis Spor Gücü ile karşılaşan Zeytinköy spor rakibini 3-1 yenerek kupanın sahibi oldu.

Türk Polis Teşkilatının 168. kuruluş yıldönümü Kutlama programı çerçevesinde Antalya İl Emniyet Müdürlüğü ve Türkiye Amatör Futbolcular Federasyonu Antalya Şube Başkanlığı'nca düzenlenen ' Yarınlar Umut Olsun' isimli futbol turnuvası sona erdi.

10-12 yaş grubundaki öğrencilerden oluşan 8 takımın katılımı ile 06-14 Nisan 2013 tarihleri arasında "Yarınlar Umut Olsun" sloganıyla Park Antalya Sahaları'nda yapılan turnuvada Antalya spor, Akdeniz spor, Jantalya spor, Gençlik Hizmeleri, Zeytinköy spor, Sanayi spor, Park Antalya, Polis Spor Gücü takımları mücadele etti.

Turnuvanın finaline ise Zeytinköy spor ile Polis Spor Gücü yükseldi. İki takım bugün karşı karşıya geldi. Her iki takımın aileleri çocukları yalnız bırakmadı. Karşılaşmayı çok sayıda şube müdürü ve sporcu izledi. Sahada ter döken futbolcuları arkadaşları maç boyunca destekledi. Eski FİFA kokartlı hakem İlhami Kaplan'ın yönettiği maçı Zeytinköy spor 3-1 kazandı.

Zeytinköysporun antrenörü Hüseyin Hakikat, çocukların sadece spor yapmak istedğini belirterek, "Kulübümüz kurulalı daha 3 hafta oldu. Takımımdaki çocukların hiçbirinin kötü alışkanlıkları yok. Spor yapan kişilerde zaten kötü alışkanlıklar olmaz. Bizim zamanında yapamadıklarımızı inşallah bu çocuklar yapacaklar. Bizi yalnız bırakmayan ve turnuvaya davet eden polisimize teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Muratpaşa İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Sinan Demir ise 10-12 yaşa arasındaki çocukların katıldığı, 'Yarınlar Umut Olsun' sloganıyla yapılan futbol turnuvasında çocukların hem spor yaptıklarını hem de bir arada olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Çocukların olumsuzluklardan uzak durması için ellerinden geleni yaptıklarını ifade eden Demir, bu kapsamda başlattıkları projelerin başarıya ulaşmasından gurur duyduklarını dile getirdi.

Düzenlenen tören ile takımlara madalya ve kupaları verildi. Organizasyonu düzenleyen ve katkı sağlayanlara da plaketleri verildi.

Törene Muratpaşa Kaymakamı Fatih Kocabaş, Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, İl Sağlık Müdürü Adem Bilgin, emniyet müdür yardımcıları ve çok sayıda polis ile aileleri katıldı. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Antalyaspor Muratpaşa Zeytinköy Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title