Haberler

Polis Haftasında Başkana Ziyaret

Güncelleme:

Emniyet yetkilileri Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 168. Yıl dönümü nedeniyle Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan'ı makamında ziyaret ettiler.

Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 168. Yıl dönümü etkinlikleri kapsamında İlçe Emniyet Müdürü Ömer Akgün, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Kazım Taşbaş, Yalıkavak Polis Merkezi Amiri İsmail Toygun Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan'ı makamında ziyaret ettiler.

Geçtiğimiz ay başında polis bölgesi olan Yalıkavak'ta gerçekleşen çalışmalarda ve bina hazırlanmasında desteklerinden dolayı Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan'a teşekkür plaketi veren Bodrum İlçe Emniyet Müdürü Ömer Akgün, "Yalıkavak'ta faaliyetlerimizi yürütmek için gerekli yerlerin sağlanmasında bizlere destek verdiğiniz için çok teşekkür ederim" dedi.

Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan ise polis teşkilatının kuruluş yıl dönümünü kutlayarak, "Polis merkezi tam bir ekip çalışması ruhuyla gerçekleştirildi. Bu plaketi tüm emeği geçenler adına alıyorum. Toplumun huzuru ve güvenliği için çalışan polislerimize de görevlerinde başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Saruhan Ömer Akgün Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title