Haberler

Polat Alemdar, Başbakan'dan Yeni Anayasa İstedi

Güncelleme:

Kurtlar Vadisi Pusu'nun bu haftaki bölümünde, Polat Alemdar'la Başbakan arasındaki anayasa görüşmesi dikkat çekti. Seçime günler kala yaşanan diyaloğun etkisi büyük oldu.

Kanal D'de yayınlanan ve başrollerinde Necati Şaşmaz, Çiğdem Batur, Ali Buhara Mete, Cahit Kayaoğlu, Erhan Ufak veGaye Gürsel'in rol aldığı dizinin 262. bölümünde, Polat, Leyla ile evlendi. Polat Alemdar'la düğüne katılan Başbakan arasındaki anayasa görüşmesi dikkat çekti.

"EN GÜZEL HEDİYE, YENİ ANAYASA OLACAK"

Polat'ın düğününe katılan Başbakan, "Düğün için hediye seçecek vaktim olmadı, mazur görün" dedi.

Polat da "Estağfurullah. Milletçe alacağımız en güzel hediye, yeni 'Anayasa' olacaktır Sayın Başbakan'ım. Milletimizin darbe anaysasıyla adım atacak gücü kalmadı. Ülkeyi müreffeh ve demokratik yeni bir düzene taşıyacak yeni bir anayasa bekliyoruz." şeklinde karşılık verdi.

SEÇİME GÜNLER KALA BOMBA DİYALOG

Seçime günler kala ekrana gelen bu bölümde ikili arasında yaşanan bu diyalog çok dikkat çekti ve sosyal medya da ses getirdi. Dizi bu sözlerlerle milyonları ekrana kilitlerken video ve görüşme diyalogları da sosyal medyayı salladı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Necati Şaşmaz Çiğdem Batur Kanal D Medya Yaşam Kültür Sanat Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi?
500

Yorumlar (195)

ALUCRA'lı Mobil-IOS:

Akparti bu ülkenin sigortasıdır. Oylar AKPARTİYE

25
62
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Vatanını seven Ak Parti''ye oy verir ülkemizi HDP gibi PKK partilerine bırakmayın sahip çıkın ülkenize. Boş vaadlere kanmayın oy vermeden 3 kez düşünün arkadaşlar. Çcocuklarınızı ve yarınınızı düşünün !

18
67
yanıtYanıtla
REEL:

YAPAN SIMDIYE KADAR YAPARDI ANAYASAYI, 3 DONEMDIR ULKEYI MARSLILAR MI YONETIYORDU, BU SECIM AKP YE OY MOY YOK 2 SECIM VERDIM ARTIK YETER BUNLAR ZALIMLESTI BENLIKLERINI YITIRDI

43
10
yanıtYanıtla
ahmett:

efsanede yalama oldu deseniz daha iyi

40
12
yanıtYanıtla
KenanmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Bolca akape Reklamlı. Seneryoyu yazan tayyip

38
11
yanıtYanıtla
OSMANLI:

YENİ YASA İSTİYORUZ BAŞBAKANIM

8
39
yanıtYanıtla
EndorphineMobil-IOS:

Oylar MHP'ye.

27
19
yanıtYanıtla
FBMobil-IOS:

Onlar konuşur AKP yaparrrrrrrrrrrr

14
31
yanıtYanıtla
anti yener herkezi yener:

tam bir hayvan . . . . ne polati nede sevenini sevmiyorum . . . . anti akp oylar HDP ye

5
37
yanıtYanıtla
karanlık türkiye:

kurtlar vadisi izleyen bir nesil 7 haziranda gidip oy kullanacak. ve benim oyum bunların oyuna eşit olacak gerçekten çok acı.

20
14
yanıtYanıtla
Tüm 195 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title