Haberler

Patnos Eski Belediye Başkanı Tutuklandı

Güncelleme:

Ağrı'nın Patnos ilçesine jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda aralarında eski Patnos Belediye Başkanı'nın da bulunduğu 5 kişi "örgüt üyesi" oldukları iddiasıyla tutuklandı.

Ağrı'nın Patnos ilçesine jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda aralarında eski Patnos Belediye Başkanı'nın da bulunduğu 5 kişi tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, jandarma ekiplerinin ilçeye bağlı Değirmendüzü köyüne sabah saatlerinde düzenledikleri operasyonda gözaltına alınan eski Patnos Belediye Başkanı Mahmut Yıldız ile Fuat Kaya, Veysi Can, Raif Keleş ve Siracettin Keleş, İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerin ardından savcılığa sevk edildi. 5 kişi daha sonra tutuklanma talebiyle nöbetçi hakimliğe gönderildi. Burada ifadeleri alınan 5 kişi, "örgüt üyesi" oldukları ve geçtiğimiz günlerde yakılan 4 araçla bağlantılı oldukları iddiasıyla tutuklanarak Ağrı M Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mahmut Yıldız Fuat Kaya Patnos Ağrı Güncel Haberler

Esenyurt'ta mide bulandıran görüntüler! Dükkanına gelen çocuğu dövdü, yetmedi annesini taciz etti

Esenyurt'ta mide bulandıran görüntüler! Dükkanına gelen çocuğu dövdü, yetmedi annesini taciz etti

Eşini evde başkasıyla yakaladı! İkisini de öldürüp intihar etti

Eşini evde başkasıyla yakaladı! İkisini de öldürüp intihar etti

Suriye'yi karıştıran iddia: Beşar Esad'ın eşi Esma Esad hayatını kaybetti

Suriye'yi karıştıran iddia: Beşar Esad'ın eşi Esma Esad hayatını kaybetti

Bakmadan Geçme

4 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 4 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 4 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 4 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Almanya Ukrayna maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Almanya Ukrayna maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Almanya Ukrayna maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Almanya Ukrayna maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Almanya Ukrayna maçı CANLI izle! (HD) 3 Haziran Almanya Ukrayna maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Erden Timur basın toplantısı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Aile destek ödemesi ne zaman yatacak 2024? #129300 İngiltere Bosna Hersek maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İngiltere Bosna Hersek maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Mbappe hangi takımda, Real Madrid'de mi? Lewandowski Fenerbahçe'ye gelecek mi? Fenerbahçe Robert Lewandowski ile görüştü mü, transfer edecek mi? Lukaku Fenerbahçe'ye gelecek mi? Fenerbahçe Lukaku'yu transfer edecek mi? Mourinho açıkladı
Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

500

Yorumlar (22)

alanguva:

ohhh çok iyi. darısı diğerlerinin başına. bu arada jandarma ekibine helal olsun. canım abim be

160
15
yanıtYanıtla
mersinli:

doğuda örgüt üyesi olmayan başkan mı var ya

80
6
yanıtYanıtla
eko:

bunları içeri armakla uğraşmayın direk bu ilçelerin etrafına parmaklıkları örün o ilçedeki herkes terörist mardin nusaybin de bunlardan

57
15
yanıtYanıtla
adalet:

cok fasit ve insafsizsin. . .

yanıt0
yanıt2
HASİCKTHERE:

Anlaşıldı sayın komutanım hemen yapacaz

yanıt0
yanıt1
Hak 58:

Bu vatana beş kuruşluk hayrı olmayan nankör ermeni tohumlarını içeride beslemeyin ,kendi silahlarıyla birbirlerinin kafasına sıktırın,askerin mermisine yazık nede olsa milli Servet .

24
6
yanıtYanıtla
vatandaş:

hdp li millet vekillerini de tutuklayın onlarda örgüt üyesi. . .

23
1
yanıtYanıtla
ASİL KÜRT. Mobil-ANDROID:

İŞTE BÖYLE BU SİYASİ GÖRÜNÜMLÜ MİLİTANLARIDA ALIN Kİ BİTSİN BU İŞ

10
1
yanıtYanıtla
cevat:

Gündüz Külahlı. . Gece SİLAHLI. . Pardon Bu eskidendi. . ?? Gece-Gündüz SİLAHLI OLMUŞ . PKK Terör örgütü ve UZANTILARI. . ???

4
1
yanıtYanıtla
CEVAD KELLE:

ZİRAİ KREDİ, DEVLET DESTEĞİ, HAYVANCILIK KREDİSİ, SOSYAL YARDIMLAR, TOKİ EVLERİ, ÖZELLİKLE KÖMÜR, BEDAVA KAÇAK ELEKTRİK. . . ''DENİZ BİTTİ. KARA GÖRÜNDÜÜÜÜÜ''. . . . . . HDP-PKK-BDP-YPG-H. . ŞU İRAN ÜZERİNDEN GELEN, KANDİL''DEN ALIP, TÜRKİYE ÜZERİNDEN AVRUPA''YA GÖNDERDİĞİNİZ AFGAN MENŞEİLİ UYUŞTURUCU(ÖZELLİKLE EROİN)KURYELİĞİNDEN ALDIĞINIZ PARALARINIZIN BİR KISMINI ''ÖZERK YÖNETİMLERİNİZE VERİN DE HALK KIŞI ÜŞÜREYEK GEÇİRMESİN. BU İNSANLAR SİZE OY ATIYORLAR. . .

4
1
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title