Haberler

Parmağı Musluğun Aynasına Sıkışan Çocuğu İtfaiye Kurtardı

Zonguldak'ın Kdz.Ereğli ilçesinde evinin önünde bulduğu musluk aynasına parmağını soktuktan sonra çıkaramayan çocuğu itfaiye ekipleri kurtardı.

Zonguldak'ın Kdz. Ereğli ilçesinde evinin önünde bulduğu musluk aynasına parmağını soktuktan sonra çıkaramayan çocuğu itfaiye ekipleri kurtardı.

Edinilen bilgiye göre, Potbaşı Mahallesi'nde evlerinin önünde arkadaşlarıyla oynayan 5 yaşındaki Mustafa Katmer, evinin önünde musluk aynası buldu.

Musluk aynasının içine parmağını sokan çocuk, parmağını musluk aynasından çıkaramadı. Durumu fark eden ailesi de Katmer'in parmağı musluktan çıkarmak istedi anca başaramadı. Minik Mustafa'nın parmağı Kdz. Ereğli Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerince yaklaşık 20 dakikalık çalışma sonucu sıkıştığı yerden çıkarıldı.

Kdz. Ereğli Belediyesi İtfaiye Müdürü Muhammet Ali Ateş, "Mustafa Katmer evinin önünde arkadaşları ile oynarken yerde bulduğu musluk aynasını merak ederek içine parmağını sokmuş ama bir daha çıkaramamış ailesi bize gelerek durumu anlattı bizde ekiplerimizle beraber 20 dakikalık çalışmanın ardından minik Katmer'in parmağını zarar vermeden musluğu keserek çıkarttık" dedi.

Mustafa Katmer'in babası Selçuk Katmer de Kdz. Ereğli Belediyesi İtfaiye Müdürü Muhammet Ali Ateş ve itfaiye ekiplerine teşekkür etti. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Zonguldak Politika Güncel Haberler

MGK sonrası 7 maddelik bildiri: Irak ve Suriye'de terör örgütleri tüm unsurlarıyla bertaraf edilecek

MGK sonrası 7 maddelik bildiri: Irak ve Suriye'de terör örgütleri tüm unsurlarıyla bertaraf edilecek

Olcay Kılavuz Bahçeli'nin danışmanlık görevinden alındı

Olcay Kılavuz Bahçeli'nin danışmanlık görevinden alındı

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title