Haberler

    Paramparça 61. Bölüm Fragmanında Şoke Eden Planlar! - İzle

    Paramparça 61. bölüm fragmanında Gürpınar ailesine şoke eden planlar sahne alıyor.

    Paramparça 61. bölüm fragmanında Gürpınar ailesine şoke eden planlar sahne alıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında oldukça hareketli gelişmeler olacak. Paramparça 61. bölümde neler yaşanacak? İşte dizinin yeni bölüm fragmanı ve Paramparça 61. bölüm fragmanında yaşanacak detayların özeti

    Paramparça 61. Bölüm fragmanıyla bomba gibi geliyor. Star TV'nin sevilen dizisinde bu hafta Maide Hanım'ın planları çok konuşulacak. Candan'ı kullanıp Ozan'a yakınlaşmasını planlayan Maide Hanım'ın planı ne olacak? Deniz, gerçek babasıyla tanışıyor!

    Star TV'nin fenomen dizisi haline gelen paramparça yeni bölümüyle yine fırtınalar estiriyor. Cihan, Ayşe'ye git gide gönlünü kaptırırken, Dilara'da Harun ile yasak aşk yaşamaya başlıyor. Cihan ailesi'nin adı lekelenmesin diye Dilarayla evlenmesine rağmen, Dilara Cihan'a ihanet ediyor. Maide Hanım'ın hain planları bu kez Ozan üstünden olacağa benziyor. Candan ile Ozan'ı kendi oyunlarına alet eden Maide Hanım'ın yeni planı ne olacak'Paramparça yepyeni bölümüyle 11 Nisan Pazartesi Star TV'de!

    PARAMPARÇA 60. BÖLÜM ÖZETİ

    Dilara; "Demir senin oğlun"

    Dilara'nın hayatını kurtarmak için kendisini otomobilin önüne atan Harun ağır yaralanır. Ne Dilara ne de Harun, otomobili üzerlerine süren kişinin Candan olduğunun farkında değildir. Harun'un sağlığını merak eden Dilara, bir akşam gizlice yalıdan ayrılarak Harun'u ziyarete gider ve daha fazla dayanamayarak Harun'a, Demir'in onun oğlu olduğunu itiraf eder.

    Cihan, Ayşe ile gururu arasında kalır

    Dilara'nın hastanede olduğu saatlerde Ayşe ve Candan da Harun'u ziyaret etmek için oradadır. Maide Hanım duruma el koyar. Cihan ise müthiş bir çıkmazın içindedir. Bir yanda Dilara'nın onurunu kurtarmak için yaptığı evlilik, diğer yanda git gide daha çok aşık olduğu Ayşe...

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Dilara Demir Gürpınar Star Politika Güncel Haberler

    Bakmadan Geçme

    9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024? Bayern Münih elendi mi? Real Madrid-Bayern Münih maçı ne oldu, kim elendi? Sampiyonlar Ligi finali nerede oynanacak 2024? Wembley hangi takımın sahası? Şampiyonlar Ligi kim finale çıktı? Real Madrid elendi mi, Bayern Münih elendi mi?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title