Haberler

Papia- Hülya Cup'ta Raketler Gençlere Destek İçin Yarışacak

Güncelleme:

Türkiye'nin en büyük sosyal sorumluluk projesi olan ve bu yıl 12.cisi düzenlenen Papia-Hülya Cup Tenis Turnuvası başladı.

En seçkin senyör tenis turnuvası Papia-Hülya Cup, TED (Tenis Eskrim Dağcılık Spor Kulübü'nde) Papia'nın sponsorluğuyla 19 Kasım Pazartesi günü start aldı. Hülya Avşar'ın da katıldığı basın toplantısı renkli görüntülere sahne oldu.

12'ncisi gerçekleşecek olan Papia- Hülya Cup Tenis Turnuvası bu sezonda 1010 kişilik rekor katılım ile son 7 yılın en çok katılım sağlanan turnuvası olarak dikkat çekiyor.

Hülya Avşar'ın renkli görüntüleriyle başlayan Papia-Hülya Cup'ın basın toplantısına TED (Tenis Eskrim Dağcılık Spor Kulübü) Başkanı Prof. Dr. Mehmet Tınaz ve Hülya Avşar katıldı.

Papia-Hülya Cup basın toplantısında açıklama yapan Hülya Avşar sözlerine Papia'ya çok teşekkür ederek başladı. Avşar, " Papia- Hülya Cup Tenis Turnuvası Türkiye'nin en çok kişiye ulaşan sosyal sorumluluk projesidir. Sporcu çocuklar yetiştirmek ve çocuklara sporu sevdirmek amacıyla başlattığım bu projenin 12.sini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz." dedi. Papia- Hülya Cup'ın artık tüm Türkiye'de tenis tutkunlarının seçkin bir organizasyon olarak kabul ettiğini vurgulayan Avşar, bu yıl 1010 kişilik katılımla rekor kırdıklarını da vurguladı.

En seçkin senyör tenis turnuvası Papia-Hülya Cup Tenis Turnuvası, bu yıl da TED (Tenis Eskrim Dağcılık Spor Kulübü) ev sahipliğinde gerçekleştirilecek. Elde edilen gelirle yetenekli minik tenisçilere de burs desteği sağlayan Papia- Hülya Cup Senior Tenis Turnuvası, 12'nci kez Türkiye genelinden başvuru yapan bini aşkın tenis tutkununu bir araya getirecek.

Tenis severler tarafından yakından takip edilen ve elde edilen gelirle yetenekli minik tenisçilere de burs desteği sağlayan Papia- Hülya Cup Senior Tenis Turnuvası'nda bu yıl 1010 kişi 20 ayrı kategoride yarışacak.

Papia-Hülya Cup Senior Tenis Turnuvası'na destek veren co sponsorlar sırasıyla Medicalpark, Gecce, Çaykur, Activar, AKSigorta, İstanbul 2012, Ptt,Willson, Mudo, Powerade, Trio Kuaför, Sarev, Lotto, Alem Fm, The North Face.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hülya Avşar Türkiye Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın 'Şarap festivali' eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın "Şarap festivali" eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

Bakmadan Geçme

Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title