Haberler

Özgür Özel, CHP Sakarya İl Başkanlığı'nda: "Genel Merkezde Sağcı, Kerameti Kendinden Menkul Birtakım Danışmanlar Var, Yeni Öğrendik Katları Varmış,...

Güncelleme:

CHP Grup Başkanı ve Genel Başkan Adayı Özgür Özel, CHP Sakarya İl Başkanlığı’nı ziyaretinde; “Genel Merkez’de ilk gün nereden geldiği belli olmayan, sırf sağdan geliyor diye alan açılan, sizin bizim haberimiz olmayan, sağcı, kerameti kendinden menkul birtakım danışmanlar var. Onların odaları var, yeni öğrendik katları varmış. Size söz veriyorum ilk iş o katı boşaltacağım" dedi.

CHP Grup Başkanı ve Genel Başkan Adayı Özgür Özel, CHP Sakarya İl Başkanlığı'nı ziyaretinde; "Genel Merkez'de ilk gün nereden geldiği belli olmayan, sırf sağdan geliyor diye alan açılan, sizin bizim haberimiz olmayan, sağcı, kerameti kendinden menkul birtakım danışmanlar var. Onların odaları var, yeni öğrendik katları varmış. Size söz veriyorum ilk iş o katı boşaltacağım" dedi.

CHP Grup Başkanı ve Genel Başkan Adayı Özgür Özel, bugün CHP Sakarya İl Başkanlığı'nı ziyaret etti. Özel, Aydın'da KYK yurdunda üniversitesi öğrencisinin asansörün düşmesi sonucu hayatını kaybetmesiyle ilgili "Yıl 2023'se yazıklar olsun bu ülkeyi yönetenlere. Ayrıca öğrencilerin ihtiyacının çok gerisinde yurt var. Üniversite öğrencileri barınma sorunu yaşıyorlar. Yıllarca söyledik elde TOKİ var zengine konut yapmayı biliyor, TOKİ'ye her şeyi yaptırıyorlar ama öğrenci yurduna gelince hiç acele etmiyorlar. Çünkü istiyorlar ki öğrencilerin devletin yurtlarında değil cemaat yurtlarında kalsın istiyorlar. Bu işte kötü niyet var. Bu işte Cumhuriyet'e husumet duymak var" dedi.

"SAKARYA ÖRGÜTÜ PARTİ MECLİSİNE, YÖNETİM KADEMELERİNE BAKTIĞINDA KİMİ GÖRMEK İSTİYORSA ONU GÖRECEK SÖZ VERİYORUZ"

Özel, şunları söyledi:

"Partimizde bir değişim tartışması var. Değişim nasıl olacak diye sorunun cevabı. Elbetteki değişim inanarak olacak. Değişim bir daha kaybetmemeyi kafaya takmış bir daha ikinci olmak istemeyen, muhalefet olmak istemeyen, örgütünü seven, örgütünden güç alanlarla olacak. Buraya gelirken yolda Sayın Ekrem İmamoğlu aradı. Kendisinin bugün Ankara'da Genel Başkanımızla görüşmesi vardı. O görüşme üzerine fikir alışverişi yaptık. Ekrem İmamoğlu başkanımızda bütün inancıyla, coşkusuyla Sakarya örgütünü selamlıyor. Selamlarını kabul buyurun. Ben buraya çok sayıda gencecik milletvekillerimizle, üyelerimizle geldim. Yarın kurultay yapıldığında hangi kadroları orada göreceğiz, derseniz emin olun kendileri de zaten kamuoyuna açıklıyor. Geçmiş dönemde görev yapmış, kıdemli kadroların fedakarlığını ancak CHP yeni yüzler, genç yüzler, dinamik yüzler göreceksiniz. Ayrıca Sakarya Örgütü, Parti Meclisi'ne, yönetim kademelerine baktığında örgüt kimi görmek istiyorsa onu görecek söz veriyoruz.

"GENEL MERKEZDE NER E DEN GELDİĞİ BELLİ OLMAYAN SIRF SAĞDAN GELİYOR DİYE ALAN AÇILAN, BİRTAKIM DANIŞMANLAR VAR"

Biz CHP'de parti içi demokrasinin, ön seçimin, kendisi ön seçimden gelen, ön seçimden güç alan, 'ön seçim varsa örgüt var. Söz, yetki, karar örgütündür' diyen, bu örgütün sesini dinleyen bir genel başkan vadediyorum sizlere. Yerel seçimlere yönelik planlarımız, projelerimiz, yol haritalarımızı açıklıyoruz. Gelecekte çok daha etkili bir parti programını nasıl çalışacağımızı açıklıyoruz. Genel Merkez'de ilk gün nereden geldiği belli olmayan, sırf sağdan geliyor diye alan açılan, sizin bizim haberimiz olmayan, sağcı kerameti kendinden menkul birtakım danışmanlar var. Onların odaları var, yeni öğrendik katları varmış. Size söz veriyorum ilk iş o katı boşaltacağım. O kat ne olacak boş mu duracak? Bu örgütün emekçileri geliyor, bakıyorsunuz koridorlarda bekliyor. Oysa o boşalan kata oradaki  12 odaya hazırlığımızı yapıp Türkiye'nin neresinden o gün gelirse ilçe başkanı il başkanı yöneticilerinin oturacakları, bilgisayar kullanacakları, telefonlarını açacakları ve bilhassa sekreterleri olacak onlar bir genel başkanı yardımcısı ile görüşeceklerse kapıda sırada beklemeyecekler.

"HAFTADA 5 GÜN DEĞİL 4 GÜN ÇALIŞMAYI DÜNYADAKİ SOSYAL DEMOKRAT AKRABALARINIZLA BİRLİKTE SAVUNACAĞIZ"

Katma değerden, kardan sadece zenginlerin daha zengin olmasını değil, emeğin hakkını talep ederek, işsizlik artacağı için haftada 5 gün değil 4 gün çalışmayı dünyadaki sosyal demokrat akrabalarınızla birlikte savunacağız. Günde 8 değil 5 saat çalışmayı. Daha çok dinlenmeyi insan gibi yaşamayı, daha iyi ücretleri, her hizmetin temassızı varken temassız sendikacılığı, örgütlenmeyi beyaz, mavi, gri yakalıların örgütlenmesini, sendikalı olmasını bundan sonraki süreçte mutlaka CHP Türkiye'nin gündemine getirecek. 1970'lerde nasıl CHP emek dostu siyasetiyle başarıdan başarıya koştuysa CHP Türkiye'de sola olan ihtiyacı, sosyal demokrat bir partiye olan ihtiyacı, siyaseti soldan özgüven kurarak sokağı örgütleyerek köylerde çalışarak genç kadrolarına hitap ederek CHP'nin büyük sıçrama yapacağına yürekten hissediyorum. Ben bunu damarlarımda hissediyorum. Önce CHP'yi değiştireceğiz, sonra başımızdaki iktidarı değiştireceğiz. Ben bu değişimde örgütümüze, üyelerimize, cumhuriyetçilere güveniyorum. Partisini evladı gibi sevenler, partisinin iktidarı için mücadele edenlere, seçim akşamı şu partinin ışıkları erken sönmesin diyenlere inanıyorum, sizlere güveniyorum."

Kaynak: ANKA / Güncel

Özgür Özel Sakarya Politika Güncel Haberler

Tarihi Mısır Çarşısı'nda yangın! Çatıya sıçrayan alevler söndürüldü

Tarihi Mısır Çarşısı'nda yangın! Çatıya sıçrayan alevler söndürüldü

Her şey Bahçeli'nin sözleriyle başladı! Bakan Yerlikaya'dan darbe heveslilerine hodri meydan

Her şey Bahçeli'nin sözleriyle başladı! Bakan Yerlikaya'dan darbe heveslilerine hodri meydan

Tasarruf tedbirlerinin ardından kamuda çalışma sistemi değişiyor! İşte üzerinde durulan 6 model

Tasarruf tedbirlerinin ardından kamuda çalışma sistemi değişiyor! İşte üzerinde durulan 6 model

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title